El Santfeliuenc abaixa el teló a Les Grases amb una nova victòria

SANTFELIUENC FC 3 (TONI HORNOS, PRÒPIA PORTA, 23'; JOSELE, 55' I JAVI HONORATO, 82') - CF OLESA 0
ÀRBITRE: RAMON RICARD COMELLA GIL
PARC ESPORTIU DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 150 ESPECTADORS
TEMPERATURA DE 25 GRAUS I MATÍ ASSOLELLAT

Magnífic tram final de lliga del Santfeliuenc que corona alhora una temporada excel·lent. Un equip jove i amb molts jugadors que debutaven a Primera Catalana ja ha superat els 50 punts i es consolida a la part alta de la classificació. Una plantilla amb present i futur que convida a l'optimisme si es manté la confiança.
El Santfeliuenc no va tenir cap problema per imposar-se un Olesa que va viure en temps no gaire llunyans millors èpoques. Al minut 23 un gol en pròpia porta de Toni Hornos va estrenar el compte golejador blanc-i-blau. El davanter Josele, que en les últimes jornades ha demostrat una enorme classe, va maldar per fer el segon en un parell de bones ocasions que no van trobar la xarxa per molt poc.
Després de la represa el Santfeliuenc va intensificar el domini.Al minut 55 un centre xut de Gabri el va recollir Josele per fer el segon gol. Javi Honorato al minut 82 va tancar el marcador amb un gol preciós en superar el porter olesà amb una elegant vaselina a l'interior de l'àrea. L'últim gol de la temporada a Les Grases fet per un futbolista del planter que enguany s'ha consolidat al primer equip.
Rúbrica perfecta a una temporada rodona que ha plantat la llavor que pot fer florir un jardí en un termini breu. Temps al temps i de ben segur la mà d'Andrés González serà productiva.

Santfeliuenc FC: Santi, Dani Sánchez, Aleix Álvarez, Pere (Carlos Sola, 46'), Dani Ortiz (Javi Honorato, 46'), Joserra, Gordillo, De Sande (Triguero, 60'), Josele, Gabri (Robert, 60') i Quiles (Maldonado, 60').
CF Olesa: Jordi, Carlos López, Roger, Toni Hornos, Jaume (Raúl Zajara, 55'), Isma (Ángel, 66'), Carlos García, Juanlu, Ferran (Pau Casado, 55'), Álex Gómez i Pau (Cristian, 38).

Gols: 1-0, Toni Hornos, en pròpia porta, 23'; 2-0, Josele, 55' i 3-0, Javi Honorato, 82'.
Àrbitre: Comella Gil, sense cap problema. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Pere i Gordillo; i als olesans Jaume, Toni Hornos, Ferran, Álex Gómez i Cristian. Va expulsar Cristian per doble targeta groga (70').