dijous, 24 de maig del 2012

El Santfeliuenc s'acomidada de l'afició en un partit de portes obertes per al públic de la ciutat

Això ha estat tot per aquesta temporada. El Santfeliuenc s'acomiadarà aquest diumenge de l'afició en un partit contra el cuer i ja descendit CF Olesa. Volem que sigui un final de temporada festiu i per tal motiu tots els ciutadans de Sant Feliu tindran lliure accés al camp de Les Grases. 
Serà el punt final a una temporada exitosa en què un equip nou de trinca acabarà a la part mitja alta de la classificació quan  fins i tot va coquetejar amb la promoció d'ascens a Tercera Divisió en la part central de la segona volta. Felicitats a tots i especialment al nostre excel·lent quadre tècnic encapçalat per Andrés González i que enguany ha tingut un complement esplèndid en Jacobo Ribera. Magnífica feina!

Tothom amb el Santfe a Les Grases
Recordeu, aquest diumenge a les 11:45 hores el Santfeliuenc juga el darrer partit de la temporada a Les Grases contra l'Olesa CF. El dirigirà Ramon Comella Gil. Portes obertes per a tot el públic de Sant Feliu i moltes ganes d'aplaudir el nostre jove i esperançador equip.

Suport al nostre juvenil a Corbera
També serà una jornada important per al planter ja que el nostre juvenil disputa diumenge un partit transcendental a Corberà. El partit donarà inici a les 12 hores i fem una crida perquè tots els familiars i amics s'animin perquè una victòria faria al Santfeliuenc virtualment equip de Primera Divisió juvenil.

Suport al Club Bàsquet Santfeliuenc aquest dissabte a San Fernando (Cadis) i emès per Ràdio Sant Feliu
Des del Santfeliuenc FC fem arribar el nostre més gran suport al CB Santfeliuenc que aquest dissabte a les 19 hores disputa a San Fernando (Cadis) el partit d'anada de l'eliminatòria final d'ascens a l'Adecco LEB Plata, la segona divisió del bàsquet professional espanyol. El partit a més tindrà un al·licient molt especial ja que Ràdio Sant Feliu el retransmetrà en directe des de les 18:30 hores. El podeu escoltar per ràdio al 105.3 FM o a través d'Internet a  www.santfeliu.cat/radio Una feliç notícia que esperem tingui continuïtat i la propera temporada s'ampliï als partits del Santfeliuenc Futbol Club.