dimecres, 11 de juliol del 2012

El Santfeliuenc amb la petita Lucía. Tots amb Lucia, per un món sense càncer infantil/Todos con Lucía, por un mundo sin cáncer infantil

El Santfeliuenc FC es suma a la iniciativa solidària per donar suport a Lucía i que ens ha fet arribar José Molero López, Director Tècnic del Club Taekwondo Molero. La petita Lucia està afectada per un càncer i volem sumar-nos decididament a la magnífica i solidària gala benèfica que tindrà lloc el dissabte 21 de juliol a les 19 hores a la sala Ibèria.

TOTS AMB LUCÍA. PER UN MÓN SENSE CÀNCER INFANTIL “
Serà el proper dissabte dia 21 de juliol, a la sala Iberia a les 19.00h, GALA BENÈFICA, “Per un món si càncer infantil, tots amb Lucía“.
La Gala consistirà en un conjunt d’exhibicions voluntàries d’algunes entitats de la nostra ciutat, així com el SORTEIG d’una samarreta signada de ANDRÉS INIESTA, tot això per recaptar fons destinats per al tractament de Lucía, una nena de 10 anys amb Càncer, els afectats pertany a una família del nostre Club.
Club Taekwondo Molero en col·laboració amb l’Associació de veïns Verge de la Salut “Fem Barri”, l’Ajuntament de Sant Feliu i altres entitats de la nostra ciutat (Pokets, club Rítmica SF etc.). Participa en l’organització de la gala benèfica.

Agraïm Andrés Iniesta la donació de la seva samarreta signada per realitzar un sorteig el dia de la gala.

TOTS AMB LUCIA. Per un món sense CÀNCER INFANTIL
Us demanem des del Club l’ajuda necessària per expandir la notícia i aconseguir donar-li la difusió que es mereix.
ENTRADES: Les entrades són un donatiu de 5,00 €, i es poden adquirir anticipadament al Club Taekwondo Molero (preguntar al Chema o José Molero) Us podeu adreçar a: el Complex c / Montserrat s / n.

ENTRADES DE FILA ZERO: Les persones que vulguin contribuir sense assistir a la Gala poden fer-ho indicant que compren entrades de fila zero.

Des del Club Taekwondo Molero us donem les gràcies per donar-nos com sempre, el vostre suport i col·laboració, agraïm la vostra sensibilitat davant d’un tema, que afecta un dels nostres.

Suport a Facebook i Twiter:

Si us plau, donem-li difusió amb els vostres amics i seguidors.

Fes servir aquest hastag per donar suport a Lucía ‪ # todosconlucia podeu enviar els vostres missatges d’ànim, gràcies.
Ànim Llúcia tots som al teu costat intentant ajudar-te a que guanyis aquest combat ‪# todosconlucia ànim i força.