dilluns, 3 de setembre del 2012

Aquest any sí, tothom amb el Santfe, fes-te soci i vine a Les Grases a viure una temporada especial/ Este año sí, todos con el Santfe, ven a Les Grases a vivir una temporada especial

El Santfe repeteix per quarta vegada a Primera Catalana! Una categoria atractiva que ha de servir d'impuls perquè a tots els qui us agrada l'esport de la ciutat decidiu fer-vos soci del nostre històric club. Ser a Primera Catalana no té preu i comptem amb tu ara més que mai!!! Els cors santfeliuencs han de bategar a ritme blanc-i-blau

Les tarifes per a la temporada 2012 - 2013 mantenen els preus vigents els cinc darrers anys. Fer-se soci serà prou avantatjós perquè no haureu de pagar entrada en cap dels 17 partis que jugui el primer equip a Les Grases, així que us estalviareu una part important de l'import que hauríeu de pagar si compréssiu una entrada general per a cada partit.
Estem creixent però hi faltes tu. Vine al Santfe i suma't a un gran projecte de club i ciutat!!!

Tarifes temporada 2012 - 2013:
Soci adult: 60€
Soci familiar: 90€ (matrimoni o cònjuge)
Soci jubilat: 30€
Soci júnior (menor de 18 anys): 15€

Podeu adqurir els carnets a les taquilles del camp de futbol de Les Grases durant els partits que disputi el primer equip.

Per sol·licitar informació i preinscripció:
Ens heu d'enviar un correu electrònic amb el vostre nom i cognom a l'adreça: santfefc@gmail.com
Rebreu resposta immediata. També rebreu informació a la taquilla del camp de futbol de Les Grases en els dies de partit del Primer Equip.

El futur del Santfe és cosa de tots. Vine i fes-te'n soci. La passió per l'esport comença a la teva ciutat. 107 anys d'història ho mereixen!

Fem Santfe, Fem Club, Fem Ciutat !!!


¡El Santfe repite por tercera vez en Primera Catalana! Una categoría atractiva que tiene que servir de impulso para que a todos los que os gusta el deporte de la ciudad os animéis a asociaros a nuestro histórico club. ¡¡¡Estar en Primera Catalana no tiene precio y contamos contigo ahora más que nunca!!! Los corazones sanfeliuenses tienen que latir a ritmo blanquiazul.

Las tarifas de la temporada 2012 - 2013 mantienen los precios vigentes en los cinco últimos años. Hacerse socio es muy ventajoso dado que no tendréis que pagar entrada en ninguno de los 17 partidos que juegue el primer equipo en Les Grases, así que os ahorraréis una parte importante del precio que deberiáis pagar si compraseis una entrada general para cada partido.
¡Estamos creciendo pero faltas tú. Ven al Santfe y súmate a un gran proyecto de club y de ciudad!

Tarifas temporada 2012- 2013:
Socio adulto: 60€
Socio familiar: 90€ (matrimonio o cónyuge)
Socio jubilado: 30€
Socio júnior (menor de 18 años) 15€ 

Podéis adquirir los carnés en las taquillas del campo de fútbol de Les Grases durante los partidos que dispute el primer equipo.

Para solicitar información y preinscripción:
Enviadnos un correo electrónico con vuestro nombre y apellido a la dirección: santfefc@gmail.com
Recibiréis respuesta inmediata.También recibiréis información en la taquilla del campo de fútbol de Les Grases en los días de partido del Primer Equipo.

El futuro del Santfe es cosa de todos. Ven y hazte socio. La pasión por el deporte empieza en tu ciudad. 107 años de historia lo merecen.

¡¡¡Hacemos Santfe, Hacemos Club, Hacemos Ciudad!!!