ÀRBITRE: SALVADOR TOMÁS LÓPEZ (DELEGACIÓ DE SABADELL)
ESTADI: CAMP MUNICIPAL JOAN CAPDEVILA
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TEMPS: TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Un punt més per a un equip que segueix creixent i que serveix per acabar la quarta jornada compartint lideratge amb el Viladecans. Tots dos equips baix llobregatins sumen 10 punts i mantenen la condició d'invictes. Un gol de Javi Honorato al minut 26 ens va fer somiar amb el 4 de 4. El Tàrrega, però, va reaccionar i nou minuts més tard Nuno Carvalho va tornar a posar unes taules que ja no es mourien. I en un resum honest dels 90 minuts hem d'admetre que l'empat és el que millor reflecteix el que va ser el partit.
El Santfeliuenc va haver de treballar per aconseguir un punt en una de les places més exigents de Primera Catalana. Els targarins van començar millor i durant els primers vint minuts van posar en perill en més d'un cop la porteria del sempre atent Carlos. Al minut 26 el partit va canviar de dinàmica. Javi Honorato es va fer amb una pilota a l'interior de l'àrea per endinsar-se per entre la defensa blaugrana i superar el porter Joel amb una rematada potent i col·locada. El gol va deslliurar tots dos atacs. El mateix Javi Honorato va fregar el 0 a 2 en una rematada ajustada que va treure Joel i el remat posterior de Josele va acabar al fons de la xarxa; la jugada, però, va quedar invalidada per fora de joc. Els targarins van fregar l'empat en una rematada de Juan Marín que se'n va anar fora. I acte seguit una rematada de cap d'Alberto va estar a punt de suposar el segon gol. Tanmateix una jugada ben trenada pels locals va acabar als peus de Nuno Carvalho que només va haver d'acompanyar la pilota i signar l'empat. L'empat posava l'atemperament a deu minuts frenètics en què el Tàrrega va poder fer dos gols i en què els d'Andrés González podrien haver sentenciat.
Després de la represa, el Tàrrega va imposar un domini suau. El Santfeliuenc amb bona col·locació mirava d'anar madurant el partit per aprofitar l'ocasió. L'expulsió al minut 77 del local Domi va obrir de bat a bat les opcions santfeliuenques. I el moment d'or va estar a punt de cristal·litzar al minut 83 quan una pilota que va penjar de manera potent Pere va trobar les cames de Josele en una rematada a boca de canó que va treure de manera miraculosa el porter i la defensa targarines. Va ser la gran ocasió de fer el 12 de 12. La sort ens va ser esquerpa en un epíleg que podria haver estat meravellós.
Malgrat trencar la ratxa victoriosa cal valorar l'empat molt positivament. Aquest Santfe continua creixent, sumant i demostrant que és un equip madur que haurà de fer front, però, a una temporada tan il·lusionant com complicada. El proper dissabte i contra un ex Tercera com el Vilanova arribarà l'hora de l'afició a Les Grases. Una victòria ens faria tocar el cel de Primera Catalana.El repte és prou engrescador perquè ningú falli. El Santfe és cosa de tots!!!

UE TÀRREGA: Joel, Pacheco (Juande, 74'), Alberto Bañuelos, Domi, Palau, Marc Grau (Dennis, 84'), Joan Esteve, Vendrell, Juan Marín (Jofre, 80'), Nuno (Marc Baiget, 74') i Eric Pla (Rafa Delgado, 56').
SANTFELIUENC FC: Carlos, Fabri, Alberto, Pere, Dani Ortiz (Arcos 61'), Joserra, Álex Bolaños, Éric Pacheco (Maldonado, 85'), Josele, Gabri (Jonhy, 61') i Javi Honorato (Quiles, 73').

GOLES:
0 - 1, Javi Honorato, 26'
1 - 1, Nuno, 35'

ÀRBITRE:
Salvador Tomás López. El seu arbitratge va ser regular. Va amonestar els locals Domi i als santfeliuencs Dani Ortiz, Javi Honorato i Éric Pacheco. Va expulsar amb doble targeta groga el local Domi (77') i l'entrenador Edu March (89')

QUADERN DE NOTES:
- El Santfeliuenc continua sorprenent en aquest inici de lliga. Deu punts sobre dotze són un gran balanç.
- Javi Honorato va tornar a demostrar que ell i el seu Santfe poden fer coses grans.
- El Tàrrega sempre és un rival complicat i més en el seu camp on l'afició juga un paper important.