El Santfeliuenc obre les portes del cel després de guanyar a Viladecans

ÀRBITRE: CARLOS FERRERO MANSILLA
CAMP MUNICIPAL DE VILADECANS
ASSISTÈNCIA: 450 ESPECTADORS
MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 18 GRAUS

Victòria per a la petita gran història del Santfeliuenc. Un gol de Josele en aprofitar una jugada assajada va servir per aconseguir els tres punts més valuosos de la temporada i que deixen els blanc-i-blaus en la part més alta de la classificació i en situació de promoció d'ascens a Tercera Divisió. Partit irregular amb molts poques ocasions però que suposa per al Santfe fer un cop d'autoritat que ens convida al més gran dels nostres somnis.
Viladecans i Santfeliuenc van mostrar un enorme respecte. Els primers 25 minuts va estar dominats per un tacticisme rigorós. Cap dels dos equips volien ensenyar els seus trets distintius que els han fet dos dels tres millors equips de la Primera Catalana 2012-2013. Al minut 26, però, un servei de cantonada pentinat per l'il·lustre Arcos va acabar a les botes de Josele que, amb un tret fort i ajustat, va enviar la pilota a les xarxes. Un hiat d'alegria però per endavant més de 65 minuts. El gol del Santfeliuenc va esperonar els locals. El Santfeliuenc no va perdre el seu lloc al camp i va mantenir còmodament el marcador per arribar als vestidors amb l'esperança a la butxaca.
Després de la represa, el Viladecans no va aconseguir alterar el guió. El Santfeliuenc no es va complicar massa l'existència i el Viladecans no es decidia a arrencar tot i que van sortir al camp els pesos pesants ofensius: Mauri, Trillo i Trigo. Només al minut 57 una indecisió defensiva va posar a les botes de Trigo però Carlos amb el cos va avortar el perill. Al minut 69 el Santfe va tenir la sentència en una jugada de carambola en què un rebut defensiu va obligar a lluir el magnífic porter Carlos. Ens els darrers minuts els locals van augmentar la pressió i Dani Ortiz va haver d'abandonar el camp per doble targeta groga (85). Cinc minuts d'afegit que al final en van ser set ens van ficar la por al cos que es va esvair amb el xiulet final que va provocar un esclat d'alegria. El Santfeliuenc assoleix el segon lloc amb 25 punts i es col·loca a un de l'Ascó. El proper diumenge a les 17:30 hores un altre plat fort: Vista Alegre - Santfeliuenc a Can Vinader.

UD Viladecans: Álex, Miguel (sergio Fernández, 74'), Faura, Lavilla, Álvarez, Carlos Martínez, Montoya (Mauri, 60'), Lerín, Edu, Dani Benítez (Trigo, 60') i Rubén (Trillo, 53').
Santfeliuenc FC: Carlos, Fabri (Aleix Álvarez, 74'), Alberto, Dani Ortiz, Arcos, Joserra, Álex Bolaños (De Sande, 74'), Maldonado (Gabri, 66'), Josele (Quiles, 69'), Éric Pacheco i Iván Peralta (Javi Honorato, 84').

GOL:
0 - 1, Josele, 26'.

ARBITRE: Ferrero Mansilla, la seva actuació va ser regular. Va mostrar targeta groga els locals Dani Benítez, Octavi (banqueta PS), Faura, Álavrez i Mauri; i els santfeliuencs Joserra, Josele, Maldonado, Quiles, Arcos, Dani Ortiz i Gabri. Va expulsar per doble targeta groga Dani Ortiz (85')

QUADERN DE NOTES:
- El nostre Santfe és exemplar. Mai ningú no dirà que genial grup de jugadors no ens está fent somiar.
- El "màgic" Josele no va perdonar. Una jugada assajada va acabar amb un gol que fa al Santfe un dels grans aspirants a la il·lusió.
- El Viladecans no es va mostrar com l'equip que fins ara havia meravellat. El proper diumenge a Ascó tindrà una bona oportunitat per refer-s'hi.