diumenge, 27 de gener del 2013

Empat a insuficient a Torredembarra

UD TORREDEMBARRA 0 SANTFELIUENC FC 0
ÀRBITRE: JONATHAN MIGUEL TERUEL
CAMP MUNICIPAL DE TORREDEMBARRA
ASSISTÈNCIA: 175 ESPECTADORS
TARDA ASSOLELLADA, TEMPERATURA DE 10 GRAUS

El Santfeliuenc no va poder superar la resistència del cuer i només va poder sumar un punt que sap a molt poc tenint present les expectatives amb què s'havia acarat el desplaçament. Partit ensopit, joc travadíssim i comptadíssimes ocasions. Els blanc-i-blaus han de millorar i reinventar-se si volen seguir apel·lant a la il·lusió en què tots hi volem seguir creient i que està més que justificada per una temporada sensacional.
El Municipal de Torredembarra va veure el més gris Santfeliuenc de la temporada. El cuer, que la setmana passada havia deixat la seva porteria a zero contra un altre dels grans, el Viladecans, va desplegar la mateixa estratègia: resisitir, resistir i resistir i mirar d'aconseguir el miracle del gol en alguna acció a pilora aturada o en una de los moltes pilotades de què va fer gala amb obstinada dedicació. El Santfeliuenc, és ben cert, va sortir entonat i Josele al minut 8 hauria pogut estrenar el marcador si una rematada, precedida d'una brillant obertura de Maldonado, no hagués sortit desviada. Al minut 19 un acombinació llarguísima en què van participar gairebé tots els jugadors blanc-i-blaus la va culminar Maldonado amb una tímida rematada. Jairo, que va començar molt actiu, o va intentar al minut 23 mitjançant un xut excessivament previsible i centrat, i set minuts més tard Josele va posar a prova els reflexos del veterà Ambrós en un llançament ajustat al travesser.  Tanmateix totes aquestes bones intencions de la presentació van morir en el miratge. I és que el Santfeliuenc a partir del minut 30 va desaparèixer i es va endisar en la ferèstega penombra de la impotència davant un rival tan voluntariós com mancat de qualitat.
Si els darrers 15 mints del primer acte ja no van convidar a l'esperança, els segons 45 minuts van ser una veritable tortura per als espectadors. Joc travadíssim, impossibilitat de donar més de tres combinacions amb condicions i interrupcions continuades pels problemes físics dels jugadors tarragonins. En definitva 45 minuts llançats a la brossa i el Santfeliuenc no va ser capaç de capgirar una inèrcia de baixada en el seu estat de joc en un camp petit, cal admetre-ho, que no permetia fer gaires coses. Fins i tot en els darrers segons el Torredembarra va posar amb problemes Carlos en sengles rematades fruit d'un parell de jugades nascudes des del córner. Sortosament un atent Carlos va evitar el desastre que hauria suposat una derrota.
El Santfeliuenc, doncs, només va poder sumar un punt que a tothom li va semblar insuficient en una jornada que podria haver estat generosa per marcar distàncies en els vagons capdavanters. Debut del mig centre Carles Tena, que procedeix del Sant Joan Despí, i nova lesió, en aquest cas de David Arcos, que es va haver de retirar del Municipal de Torredembarra amb problemes als bessons. El futbol tornarà el proper dissabte a Sant Feliu. El Santfeliuenc està obligat a sumar tres punts davant un millorat i a l'alça Centro Europeo Tecnofútbol. El paper de l'afició ha de ser el factor clau per redreçar el rumb d'un equip que continua segon. La jornada, a més, serveix perquè l'Ascó deixi el camí net per a l'ascens a Tercera Divisió. Els de la Ribera de l'Ebre van demostrar el seu poder a Les Comes i amb 42 punts ja en treuen set al Santfe. 

UD TORREDEMBARRA: Ambros, Soriano, Raúl, Mercader, Adrián (Álex, 87'), Pepo, Vicente (Aitor, 54'), Esteve, Pedra (Tiko, 75'), Robert (David, 61') i Cañas (Andreu, 54').
SANTFELIUENC FC: Carlos, Aleix Álvarez, Fabri, Pere, Dani Ortiz, Arcos (Joserra, 31'), Tena (Gabri, 73'), Jairo (Javi Honorato, 60'), Josele, Johny (Álex Segura, 85') i Maldonado (Éric Pacheco, 60').

Arbitre: Miguel Teruel, el seu arbitratge va ser un xic cassolà. Va mostrar targeta groga els tarragonins Vicente, Pepo, Raúl, Aitor i David; i els santfeliuencs Éric Pacheco i Joserra.

QUADERN DE NOTES:
- El Santfeliuenc necessita reinventar-se i tornar a demostrar que la millor primera volta dels darrers 28 anys pot tenir continuïtat en una exigent segona volta.
- Carles Tena, un jove migcentre de gran qualitat, mirarà de fer oblidar l'enyorança per Álex Bolaños.
- La millor notícia de la jornada la vam tenir fora dels camps de futbol. Jacobo Ribera ha estat pare d'un nen, Jon, que va néixer la tarda de dissabte. Felicitem a tota la família del nostre admirat Jacobo.
- El Torredembarra va exposar totes les seves limitacions però va saber treure petroli amb la seva tàctica de resistir i resistir fins al final.

 El Santfeliuenc, que va vestir de vermell a Torredembarra, no va poder superar la resistència exercida pel cuer.

1 comentari:

jesus m. ha dit...

Quedan 9 partidos en casa, que tiene que ser 9 victorias, vamos a por la primera, contra el Tecnofutbol!! Vamos a llenar les Grasses!!

Viska el Sanfe!!