SANTFELIUENC FUTBOL CLUB 3 (JOSELE, 31'; JOSELE, 56'; JOSELE, 72') -CENTRO EUROPEO TECNOFÚTBOL 0
ÀRBITRE: SERGIO CANO GÁZQUEZ (DELEGACIÓ DE LLEIDA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB RÀFEGUES DE VENT FRED; TEMPERATURA: 12 GRAUS

El Santfeliuenc ens va oferir la reacció que demanàvem i va superar un voluntariós però previsible Centro Europeo Tecnofútbol per 3 a 0. Protagonisme ofensiu de Josele que signava el seu primer hat-trick amb la samarreta blanc-i-blava i que serveix perquè el Santfe es consolidi a la segona posició amb 38 punts. Una extraordinària puntuació.
Els visitants van sortir amb les idees clares però de mica en mica el Santfeliuenc va anar prenent la iniciativa i es va anar sentint més còmode. Primer Jairo i després Josele van ser els primers d'avisar. Finalment al minut 31 una rematada precisa de Josele en aprofitar un rebuig defectuós de la defensa barcelonina va estrenar el marcador i va aplanar el camí de la victòria. Als darrers minuts del primer acte, els barcelonins es van tornar a apropar amb perill a l'àrea però Santi, que tornava a la titularitat, no va voler desposseir-se del títol honorífic de porter imbatut de Primera Catalana. Tres-cents seixanta minuts disputats i cap gol rebut.
Després de la represa, el Santfeliuenc es va anar fent amb el domini i Josele al minut 56 va culminar una jugada col·lectiva en atac per fer el segon gol. Amb el partit gairebé resolt el Santfeliuenc va jugar amb comoditat en un dels partits més plàcids de la lliga, i Josele (72') va tancar la seva tarda vespre trigolejadora posant el 3 a 0 al marcador en recollir un rebuig del porter a llançament del canterà Dani Maldonado.
Tres punts més per a un Santfeliuenc que seguirà una setmana més com a segon classificat. Debut davant l'afició del jove mig centre Carles Tena. També va jugar els primers minuts Gerard Rovira (ex Espanyol B, Puertollano i Villanovense), un futbolista amb experiència a Segona B. El nostre Santfe continua navegant amb tota la il·lusió en una temporada que volem que sigui històrica.

El resum a Barcelona Televisió
Ja podeu gaudir amb les imatges de  l'onzena victòria del Santfe gràcies al resum que ha fet Barcelona Televisió. Les podeu veure clicant aquí

Punxada sorprenent de l'Ascó. Viladecans i Martinenc no fallen i els llocs capdavanters s'estrenyen
Sorprenent derrota de l'Ascó contra el cuer, Torredembarra. Si fa una setmana ens arronsaven les esquenes per un empat que consideràvem dolent a Torredembarra, aquesta jornada els del Tarragonès han demostrat que no els hem de menystenir i aconsegueixen un dels resultats "bomba" de la temporada. El Santfeliuenc retalla tres punts als de la Ribera de l'Ebre i queda a quatre (42 - 38). De la seva banda, Viladecans ha golejat el Morell 5 a 0 i el Martinenc ha superat la prova del Vista Alegre i ha guanyat a Can Vinader per 1 a 2. Jornada, doncs, que estreny encara molt més les coses a la zona alta a l'espera del partit pendent que jugaran el proper diumenge Martinenc i Viladecans al Guinardó.

SANTFELIUENC FC: Santi, Fabri, Alberto, Pere, Dani Ortiz, Joserra (Gerard Rovira, 74'), Tena, Maldonado (De Sande, 82'), Josele (Quiles, 77'), Jairo (Gabri, 71') i Johny (Javi Honorato, 66').
CENTRO EUROPEO TECNOFÚTBOL: Ismael, Sebas, Víctor Moya, Rubén del Barrio (Zrini, 73'), Joseph (Fede Blanco, 46'), Toré (Sergio Sosa, 72') Castellanos, Arnau (Vinicius, 83'), Douglas (Fede Rodríguez, 69') i Serrano.

Goles:
1 - 0, Josele, 31'.
2 - 0, Josele, 56'.
3 - 0, Josele, 72'.

Àrbitre:Cano Gázquez, la seva actuació va ser correcta. Va mostrar targetes grogues els santfeliuencs Fabri i Joserra; i els barcelonins Víctor Moya, Rubén del Barrio, Arnau, Joseph i Serrano.

QUADERN DE NOTES:
- El Santfeliuenc reprèn el camí de la victòria i suma 38 punts.
- Fermesa defensiva. Per desè cop en 19 partits el Santfe va mantenir el zero en el marcador. Un dels secrets d'aquest Santfe neix des d'una línia de contenció molt equilibrada.
- Josele segueix en ratxa golejadora i suma tres gols més.
- El Centro Europeo Tecnofútbol va començar bé però es va anar dissolent fins a convertir-se en una presa fàcil per al Santfeliuenc.