El Santfeliuenc s'exhibeix en 33 minuts i es dispara amb 44 punts

SANTFELIUENC 3 (JAIRO, 12', JOSERRA, DE PENAL, 28', QUILES, 33') - UE TÀRREGA 0
ÀRBITRE: FRUTOS BONACHE
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TARDA VESPRE AMB CEL DESCOBERT I TEMPERATURA DE 5 GRAUS

El millor Santfe de tots els Santfe imaginables. Els blanc-i-blaus van respondre a les baixes de Carlos, Alberto, Arcos i Josele amb tres gols en 33 minuts. La màquina blanc-i-blava no va deixar passar l'oportunitat de reivindicar-se com un dels millors equips de Primera Catalana i en va tenir prou amb poc més de mitja hora per ensorrar la resistència d'un Tàrrega que fins aquesta jornada només havia perdut un partit a domicili,contra el líder Ascó. Per tretzè cop la porteria santfeliuenca va quedar neta. Un partit feliç i plàcid que va servir per mostrar la solidaritat de tot el club amb Vicente Garrrido.
Es temia molt la visita d'un Tàrrega qualificadíssim fora del Joan Capdevila. I els primers minuts van demostrar que els de la capital de l'Urgell no havien viatjat a Sant Feliu a passar una tarda de fred. Tanmateix, el Santfeliuenc va trobar gol en la primera aproximació de perill. Fruit d'un llançament de córner una pilota va quedar morta dins l'àrea petita i Jairo va posar la cama per enviar la pilota a la xarxa. Era el que el Santfe necessitava: obrir ben d'hora el marcador. El gol va fer mal un Tàrrega que va veure amb desesperació com un huracà anomenat Dani Maldonado entrava per la banda dreta com una piconadora. Al minut 28 una acció a la contra va acabar amb centrada de Jairo que va ser tallada amb el braç i des de terra per l'urgellenc. Pena màxima que un inspiradíssim Joserra no va perdonar. El mig centre blanc-i-blau està signant una temporada per emmarcar. Amb el 2 a 0 el Santfeliuenc va jugar a plaer i per si no n'hi havia prou Rubén Quiles va recollir el rebuig a un llançament de falta que s'havia estavellat al travesser per col·locar un contundent 3 a 0. Festa grossa a Les Grases que, a poc a poc i a còpia de gols, va anar entrant en calor.
Amb el partit dat i beneït i amb 45 minuts per endavant el Santfeliuenc es va dedicar a controlar els tímids però persistents atacs targarins. Alguna contra confegida per Éric Pacheco va estar a punt de fer pujar algun gol més si bé es cert que el Tàrrega no va abaixar els braços i si més no va mirar de trencar el zero del seu marcador. Però a la porteria hi ha un senyor, Santi, que és una muralla que suma 453 minuts sense encaixar cap gol. Veure per creure.
Felicitat entre una il·lusionada afició per una nova victòria que situa aquest Santfe més singular dels darrers trenta anys amb 44 punts. Vicente Garrido: pots sentir-te ben orgullós de tots aquests companys i amics que fan de la seva professió un exercici d'amor pel futbol. Ara entre tots hem de guanyar també el teu partit.

Santfeliuenc FC: Santi, Aleix Álvarez, Gerard, Pere, Dani Ortiz, Joserra, Tena (Álex Segura, 67'), Maldonado (De Sande, 78'), Quiles (Éric Pacheco, 57'), Johny (Gabri, 73') i Jairo.
UE Tàrrega: Joel, Alberto Bañuelos, Domi, Palau, Pacheco (Arnau, 62'), Marc Grau, Vendrell (Rafa Delgado, 62'), Marc Carballo (Dídac, 46'), Baiget (Óscar Biela, 56'), Nuno Carvalho (Juan Marín, 56') i Esteve.

Gols:
1 - 0, Jairo, 12'.
2 - 0, Joserra, de penal, 28'.
3 - 0, Quiles, 33'.

Àrbitre: Frutos Bonache, arbitratge plàcid. Va ensenyar targeta groga el santfeliuenc Aleix Álvarez; i als targarins Pacheco, Marc Carballo i Arnau.