dijous, 14 de març del 2013

90 minuts per a l'esperança a Reus

CF REDDIS - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JUAN ANTONIO MESONES GONZÁLEZ (DELEGACIÓ DEL MARESME)
CAMP DE FUTBOL CF REDDIS
DATA: DISSABTE 16 DE MARÇ
HORARI: 17 HORES
PREVISIÓ DE TEMPS: CEL COBERT I TEMPERATURA DE 13 GRAUS

Noranta minuts per a una gran esperança. El millor Santfeliuenc de tota la història viatja a Reus pletòric però també conscient de la dificultat que suposarà vèncer en un camp exigent i contra un dels pocs equips que a la primera volta van ser capaç de guanyar-lo. Andrés González ha preparat el partit amb la màxima d'aconseguir una victòria amb doble efecte: dormir líders i posar una pressió enorme a Ascó i Viladecans en les seves visites a Torreforta i Amposta respectivament. Per a dissabte el Santfe tindrà l'absència de Javi Honorato que ha de complir un partit de suspensió per acumulació de targetes.

Volem que Reus sigui blanc-i-blau
Per al decisiu partit de dissabte demanem a tots els socis, simpatitzants i gent diversa de la ciutat que viatgi a Reus. És un partit cabdal per tal de fer un cop d'autoritat a la lliga i qui sap si alguna cosa més. L'expedició blanc-i-blava partirà en autocar del camp de futbol de Les Grases a les 14 hores. És prevista l'arribada a la capital del Baix Camp a les 15:20 hores.

El CF Reddis vol reivindicar-se contra els grans
Malgrat que la setmana passada va caure de manera clara contra l'imparable Viladecans, a la primera volta els reusencs van donar més d'un maldecap als equips classificats a la part noble. Sense anar més lluny, el Reddis ha estat l´únic equip capaç d'endur-se'n els tres punts de Les Grases (1 a 2). L'equip vinculat al CF Reus, que és a la meitat de la classificació amb 29 punts, destaca per la joventut i qualitat dels seus futbolistes per bé que en rep massa gols. El principal referent és el davanter Carlos, que ja ha anat convocat amb el primer equip de Segona B en més d'una ocasió. L'entrenador Jordi Bofarull no podrà comptar dissabte per sanció amb el defensor Pau de Haro.

L'equip de la capital del Baix Camp va sorprendre el Santfe a l'anada. Un toc d'atenció que demostra el potencial d'uns futbolistes de futur.