divendres, 19 d’abril del 2013

Cervera-Santfeliuenc, una final de ràdio

CD CERVERA - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: MOISÉS VIZCARRO CAPARRÓS (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL DE CERVERA
21 D'ABRIL
17 HORES
TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 13 GRAUS

O caixa o faixa. Si el Santfeliuenc vol arribar al partit contra el viladecans amb les opcions intactes ha de sumar els tres punts contra un rival que arriba també amb necessitats de punts però de signe contrari. Una lliga que enfila el tram final amb moltíssima emoció tant per les posicions d'ascens com per les d'evitar el pou de la Segona Catalana. Una lluita que al Municipal de Cerverà serà de direccions oposades: uns per foragitar els descens; altres per seguir somiant amb la Tercera Divisió.
Andrés González està veient com a poc a poc la infermeria es va buidant, excepte els lesionats de llarga durada com Marcos López i Ivan Peralta. El davanter, però, ja ha començat l'etapa final de recuperació i podria estar disponible per a les darreres setmanes de competició. Hinojo s'ha reintegrat al grup i Josele va ser a la convocatòria del passat dissabte contra el Sants. Qui també podrà jugar és Jairo després d'haver complert el partit de sanció. 

Cap confiança i sí molta convicció en la victòria
La plantilla del Santfeliuenc sap el que s'està jugant i sap que guanyar a Cervera no serà gens fàcil, per bé que hi ha plena convicció que si es juga un bon partit els tres punts viatjaran de tornada a Sant Feliu. Una jornada en què els blanc-i-blaus trepitjaran la gespa de la capital segarrenca coneixent els resultats d'Ascó i Viladecans.

Ràdio Sant Feliu a partir de les 16:45 hores
Podreu seguir tot el que passi al Municipal de Cervera en la retransmissió íntegra que farà Ràdio Sant Feliu a càrrec de Joaquín Rivas. Podeu escoltar-la al 105.3 FM o a través d'internet aquí escollint una de les modalitats.

Sortida a les 14:15 hores
L'expedició blanc-i-blava sortirà del Parc Esportiu de Les Grases a les 14:15 hores. És prevista l'arribada a la capital de La Segarra a les 15:30 hores.

CD Cervera un rival ferit que va treure un punt de Les Grases 
Els de la capital de La Segarra ja van demostrar a la primera volta a Les Grases que són millor equip del que la classificació podria fer pensar. De fet, el Cervera és junt amb el Reddis l'únic que ha sumat a Les Grases. Als de Pere Raich els agrada el joc de toc i el domini de la pilota. Cal destacar els migcampistes Delgado i Carlos Martínez, i els atacants Hortal, Kanga i Juclà. Diumenge no podrà jugar el sancionat Arnau Alluè.

Font de la imatge: www.cdcervera.com