dijous, 25 d’abril del 2013

Crida amb sentiment!!!

La Penya Sentiment Immortal ens acaba de fer arribar aquest missatge:

Comunicat de la Penya Sentiment Immortal a la ciutadania de Sant Feliu:
El Santfeliuenc se la juga i ens la juguem tots. Per això aquest dissabte Sant Feliu ha de respondre per un interès comú i compartit: volem el nostre Santfe a Tercera Divisió. Ens sembla el premi més just per un club que amb 107 anys d'història ja li toca un dia gran de debò.
La Penya Sentiment Immortal vol que hi hagi una implicació clara de tota la ciutadania i per això us convoquem a Les Grases aquest dissabte 27 d'abril a les 17 hores per començar a escalfar motors amb crits de suport als nostres magnífics futbolistes a qui estem molt agraïts per fer-nos somiar. Sant Feliu no pot perdre una oportunitat com aquesta de posar el seu nom en una categoria de gran prestigi. El que és bo per al Santfeliuenc és bo per a Sant Feliu.
Dissabte a les 17 hores tothom a Les Grases per viure un gran dia. Hem de desafiar la previsió de mal temps i la nostra història per començar a pensar en un Santfe més gran que mai.
Visca el Santfe!!!

Grades supletòries
Alberto Prieto ens acaba de confirmar que per al gran derbi de dissabte entre Santfeliuenc i Viladecans hi haurà dues graderies supletòries amb un aforament total per a 300 persones. Una bona notícia que permetrà que una part dels assistents puguin gaudir de l'espectacle en millors condicions.