ÀRBITRE: JUAN ESPINOSA DÍAZ (DELEGACIÓ DE FIGUERES)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 700 ESPECTADORS
TEMPS: TARDA AMB CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 16 GRAUS

Tornem a ensopegar de manera obstinada amb la mateixa pedra i ja en van un grapat. El Santfeliuenc no va saber guanyar un Andorra que va fer el seu partit i es va endur un empat que potser no va  merèixer però que és el que reflecteix amb cruesa el marcador. Éric Pacheco va posar la il·lusió al minut 55 amb un gol molt treballat però l'Andorra en una de les seves escasíssimes ocasions va empatar a través del seu davanter Darío. El Santfeliuenc ho va intentar i va tenir bones opcions de gol però els nervis, la tensió i la pressió van tornar a jugar una mala passada. Ara caldrà esperar el resultat de l'entrontamente entre Viladecans i Martinenc. Ascó és ja nou equip de Tercera Divisió després de derrotar el Vista Alegre per 2 a 0. Felicitats a l'equip de la Ribera d'Ebre i tant de bo la propera temporada el puguem acompanyar a Tercera. Aquesta és la il·lusió de Sant Feliu.
El Santfeliuenc havia de demostrar que la victòria a Ascó era el punt d'inflexió que tots cobejàvem. I l'equip va sortir bé i  confiat. Josele al minut 8 va posar l'ui a Les Grases en una rematada des de la frontera de l'àrea gran que va obligar Ferran Pol a rebutjar-la. Tanmateix el partit va entrar en una fase ensopida. El Santfeliuenc no acabava d'arribar amb perill i l'Andorra es defensava amb ordre i ho intentava a través d'alguna contra bastant tímida. El Santfe, però, va fer uns darrers deu minutes esperançadors. Esperonat per l'afició, Éric Pacheco va fregar el gol en una magnífica rematada que després de posar la mà Pol va picar el pal i la segona rematada no la va poder aprofitar Alberto. Si més no havia estat un avís per començar a forjar el gol al segon acte.
I després de la represa, el Santfeliuenc va sortir molt activat. Gabri es va quedar sol davant Ferran Pol en una de les primeres jugades però l'internacional andorrà va demostrar la seva qualitat. I dos minuts més tard un cop de cap de Pere va topar amb Pol. El gol s'estava covant. I va arribar en una gran acció individual d'Éric Pacheco culminada amb una precisa rematada creuada que va fer estèril l'estirada del porter tricolor. Les Grases va esclatar. El gol, però, en comptes d'asserenar el Santfe el va posar un xic nerviós, neguitós, descentrat. Els andorrans van donar un primer avís en una acció en què Carlos en un mà a mà va estar molt encertat. Però al minut 74 va arribar allò més inesperat: el gol de l'empat. El corpulent Darío va controlar una pilota a la frontal de l'àrea i en una mitja volta sorprenent va superar Carlos. Amb l'empat el Santfe estava obligat a fer el segon. Jairo, Javi Honorato i Quiles amb el contrapès de Josele ho van intentar però la pressió i la necessitat va pesar com una llosa. Al minut 88 Dani Ortiz va tenir el gol en el seu cap però la rematada franca se'n va anar fora. I en l'últim sospir una rematada a l'heroica entre Javi Honorato i Jairo no va trobar la porteria. El xiulet final va posar una hiat perillós: s'escapaven dos punts. Silenci de decepció comprensible però hem de mirar endavant i demà podem seguir depenent de nosaltres si el Viladecans no guanya a un rival exigent com el Martinenc. No podem abaixar els braços i menys ara.

Santfeliuenc FC: Carlos, Fabri, Alberto (Hinojo, 86'), Pere, Dani Ortiz, Joserra (De Sande, 86'), Tena, Éric Pacheco (Quiles, 75'), Josele, Jonhy (Javi Honorato, 69') i Gabri (Jairo, 60').
FC Andorra: Ferran Pol, Cristian, Lima, Javier, Emili, Ayala (Álvaro, 73'), Leo (Toscano, 60'), Sebas, Darío, Ludo i Oriol (Moisés, 47').

Gols
1 – 0, Éric Pacheco, 56'
1- 1, Darío, 74'.

Àrbitre: Juan Espinosa Díaz, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar el santfeliuenc Hinojo; i els andorrans Javier, Leo, Toscano, Ayala, Ferran Pol, Sebas , Javier i Justo Ruiz (entrenador).

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc està concendint massa a Les Grases en aquest tram final de lliga. L'equip ho va intentar però la pressió va pesar massa.
- Magnífica resposta de l'afició santfeliuenca que va omplir de color i il·lusió Les Grases.
- L'Andorra va fer el seu partit i li va sortir bé. La setmana passada també havia esgarrapat un punt al Viladecans. Coses del futbol on de vegades allò més inversemblant pren cos.