divendres, 21 de juny del 2013

Sant Feliu amb el Santfeliuenc FC. La Corporació Municipal rep el nou equip de Tercera Divisió

20 de juny de 2013. Jornada per a la memòria esportiva de la ciutat i del nostre club. La Corporació Municipal de l'Ajuntament de Sant Feliu amb presència de tots els partits amb representació va obrir les portes de la Casa de la Ciutat al nou equip de Tercera Divisió que per primera vegada representarà la ciutat en aquesta categoria nacional i de tant prestigi.

En el capítol de les intervencions, Manel Carrión, Regidor d'Esports, va evocar el seu vincle familiar amb el Santfe a través del seu avi i dels ex presidents Francesc Marfany i Isidre Miquel. El Regidor va agrair a tot el Santfeliuenc l'oportunitat que per a la ciutat suposa aquest salt de categoria. L'entrenador del Santfeliuenc, Andrés Gonzalez, va agrair l'esforç dels seus jugadors per donar a la ciutat una categoria de prestigi i també va agrair el suport d'una penya com Sentiment Immortal que ha donat color i alegria. Alberto Prieto va aprofitar per agrair el suport de l'Ajuntament i va recordar tots aquells que van fer en el passat i han fet en el present possible que avui el club estigui celebrant aquest èxit. Va cloure el capítol d'intervencions l'alcalde Jordi San José. San José va donar les gràcies en nom de la ciutat a jugadors, tècnics i directius i va agrair el gest quotidià de portar el nom de la ciutat a través del Santfeliuenc. A la vegada va exaltar la creació de Sentiment Immortal com una forma de fer ciutat i mantenir un vitalisme associatiu que ens millora. L'alcalde va lliurar Alberto Prieto dues litografies de la Rosa de la Ciutat creació de l'artista Manel Plana.

L'acte va acabar amb una foto de familia a les portes de l'Ajuntament que lluïa al seu màstil la bandera oficial del Santfeliuenc FC.