divendres, 26 de juliol del 2013

Rumb a Tossa de Mar. Cap de setmana d'stage

Rumb a Tossa de Mar. El Santfeliuenc passarà el cap de setmana a Tossa de Mar per continuar la preparació de la pretemporada a un mes del debut a Tercera Divisió a l'estadi Xevi Ramon de Vilassar de Mar. Els futbolistes, cos tècnic i assistents s'allotjaran a la zona d'apartaments de Cala Llevadó, que disposa d'un camp de futbol de gespa natural. Un stage breu però que ha de servir per començar a consolidar les primeres idees que Andrés González vol transmetre als seus jugadors per desenvolupar en la flamant categoria assolida el passat 15 de juny.

A la tornada a Sant Feliu amistós a Sant Coloma de Farners. Farners - Santfeliuenc (diumenge 19 hores, Municipal de Santa Coloma de Farners)
El Santfeliuenc no vol desaprofitar el viatge a terres gironines i de retorn a casa farà una parada a Santa Coloma de Farners per jugar contra el Centre d'Esports Farners, que milita a Primera Catalana. Serà un duel amb un protagonista especial: Rubén Quiles, ja que el nostre carismàtic ex jugador s'ha incorporat a l'equip selvatà. El Farners és un dels conjunts potents del grup I de Primera Catalana. Aquesta temporada lluitarà per estar entre els millors. Hi destaquen jugadors amb experiència dins el futbol gironí com Pitu Riart, David Cornellà, Óscar Almendros o Dani Alonso. Debuta a la banqueta Pep Triadú, que la temporada passada va dirigir el Quart de Segona Catalana.