UE VILASSAR MAR 0 - SANTFELIUENC FC 1 (ÁLEX BOLAÑOS, DE PENAL, 74')
ÀRBITRE: ALBERT CATALÀ FERRAN (DELEGACIÓ DE LLEIDA)
ESTADI XEVI RAMON
ASSISTÈNCIA: 250 ESPECTADORS, LA MEITAT DEL SANTFELIUENC
TARDA AMB CEL COBERT. TEMPERATURA DE 22 GRAUS

Arribar i moldre. Un penal tranformat per Álex Bolaños al minut 74 va servir perquè el Santfeliuenc inscrivís els primers tres punts de la seva història a Tercera Divisió i desfermés l'eufòria del centenar de seguidors que van acompanyar l'equip. I de punts,  n'arribaran molts més. El Santfe va saber contenir a la primera part i a la segona va ser clarament superior. Cristian, Pere i Josele van tenir opcions clares de fer gol. El d'Álex Bolaños va acabar fent justícia. El Santfe s'estrena a Tercera i ho va fa amb un estil de joc que farà fortuna a poc que les coses surtin com han de sortir. Avui el futbol català comença a saber que el Santfeliuenc no serà pas una ventafocs sinó un equip competitiu que pot tractar de tu a tu a qualsevol. L'aventura de Tercera ha començat, ara només falta que tot Sant Feliu ho visqui com una cosa pròpia i a preus més que populars. El proper dissabte a les 18 hores, el Santfeliuenc viurà una jornada històrica amb el debut a casa contra la Montañesa. La nota amarga: la lesió d'Iván Peralta al minut 17. El magnífic davanter haurà d'esperar a conèixer els resultats i tots creuem els dits perquè no sigui res.
Dia gran per a l'esport a Sant Feliu. A les 18:02 començava a rodar la pilota del Santfe com a equip de Tercera. Molta expectació entre uns seguidors que han hagut de patir i esperar masses anys per viure un esdeveniment de tanta altura. L'espera, sortosament, ha pagat la pena i si no que li preguntin un Vilassar de Mar que no va poder amb l'entusiasme, les ganes i la fam dels futbolistes d'Andrés González. Els primers 45 minuts van estar dominats per l'equilibri. El Santfeliuenc es va atansar amb més intenció a la porteria d'Imanol que no pas el Vilassar a la de Santi. Malauradament al minut 17 van saltar les alarmes quan Iván Peralta es va haver de retirar a causa d'un fort cop al genoll. Cristian va debutar amb la samarreta blanc-i-blava. Precisament les arrencades per banda dreta de Cristian van ser les accions més perilloses del primer acte. El Vilassar de Mar només va inquietar la porteria de Santi a través d'un cop de cap de Mendo al minut 37. Un bagatge bastant mediocre per a un equip que dimecres havia empatat a zero contre l'Espanyol. El Santfeliuenc marxava al descans amb taules i bones sensacions.
Després de la represa el Santfeliuenc va imposar el seu joc: rapidesa en el toc de pilota, idees clares, bona col·locació al camp i contres perilloses. Al minut 52 una cavalcada de Cristian va acabar amb una rematada seva a mitja altura que va obligar Imanol a posar el punys i el refús posterior el va rematar desviat Josele. Al minut 60 l'afició blanc-i-blava va reclamar un possible penal comès per Imanol sobre Jonhy quan el bellugadís mitjapunta santfeliuenc mirava d'aprofitar una badada del porter maresmenc. I tres minuts més tard Cristian no va poder aixecar amb prou força una pilota que ballava a l'altura del punt de penal. El Santfeliuenc estava avisant i el Vilassar amb prou feines trenava el més mínim bri de futbol ofensiu. El gol s'estava coent a foc cada cop més fort. I al minut 74 unes mans claríssimes dins l'àrea del defensa De Frías van obligar el debutant a Tercera Català Ferran indicar el punt de penal. Silenci i expactació davant un moment únic. Álex Bolaños no va dubtar a agafar la responsabilitat i amb una canonada que va netajar les teranyines de l'escaire de la porteria vilassarenca deixava com a llegat per a la història el primer gol del Santfe a Tercera Divisió. Un moment per recordar que ens acompanyarà tota la vida. Els blanc-i-blaus no volien deixar passar una circumstància tan propícia per puntuar-hi i fins i tot la distància es podria haver ampliat. Pere va fregar el segon en una rematada que va escopir el travesser. I a les acaballes Josele es podria haver estrenat en un parell de genialitats marca de la casa. El Vilassar de Mar es va mostrar tan inofensiu en atac que Santi només va haver d'intervenir en comptades però encertades ocasiones. El xiulet final va portar escenes de molta alegria tant al camp com a la graderia on Sentiment Immortal va tornar a ser protagonista. El Santfeliuenc es banyava en l'or de la primera gran victòria a Tercera i ara toca moure peça a la ciutat de Sant Feliu que el proper dissabte viurà una jornada històrica a Les Grases.

UE Vilassar Mar: Imanol, Fran, Marc, Peque, Edu Camps, De Frías, Guillem Creus (Aitor, 64'), Riki (Galeano, 56'), David Prats, Vives (Edu Domingo, 76') i Mendo.
Santfeliuenc FC: Santi, Fabri, Édgar, Pere, Dani Ortiz, Álex Bolaños, Tena, Éric Pacheco (Gordillo, 76'), Iván Peralta (Cristian, 21') (Alberto, 86'), Josele i Jonhy.

GOL:
0 - 1, Álex Bolaños, de penal, 74'.

ÀRBITRE: Català Ferran, un xic cassolà però sense cap influència en el resultat. Va mostrar targeta groga els locals Peque i Marc; i als santfeliuencs Dani Ortiz i Andrés González.

QUADERN DE NOTES:
- Matricula d'honor a tots els nostres futbolistes. A aquest equip en entusiasme no el supera ningú a Tercera. Tots els jugadors van ratllar a gran nivell i vuit es van estrenar a la categoria.
- Una jornada per recordar tots el que han fet possible aquest petit gran miracle de tenir al Santfe a Tercera. Pssat i present es donen la mà en dies com aquest.
- Álex Bolaños passarà a la història del club com el primer que va fer un gol a Tercera.
- 25 d'agost de 2013, el Santfeliuenc suma els tres primers punts a Tercera. Què ningú ho oblidi mai!
- Creuem els dits perquè la lesió d'Iván Peralta quedi en un petit ensurt.
- El Vilassar de Mar no va demostrar -o no va poder- res del que havia ensenyat en una gran pretemporada on fins i tot el primer equip de l'Espanyol no el va poder guanyar.

Aquesta fotografia justifica 108 anys d'història. La nostra primera imatge com a equip de Tercera.

Aquest gol d'Álex Bolaños ha significat el primer del Santfe a Tercera Divisió. Una jornada perfecta i ja tenim tres punts al sarró.