dimarts, 27 d’agost del 2013

Impactes mediàtics. El debut atrau un munt de mirades

El debut més esperat ens va posar al centre de les mirades de tots els mitjans de comunicació. Ràdios, televisions, premsa i mitjans digitals es van fer abundant ressò de l'inici de l'aventura tercerdivisionista dels guerrers blanc-i-blaus i de la hstòrica victòria. Ja tenim, doncs, les primeres pàgines, les primeres imatges, les primeres paraules d'un debut que tantes vegades vam sommiar. I això només és el principi.I Sant Feliu aquest dissabte té un repte: omplir a vessar Les Grases.

TV 3 i La Xarxa
Ahir dilluns va ser jornada d'anàlisi i els dos canals públics de televisió van donar resums dels 10 partits de l'estrena tant a "Futbol Cat" com a "Info esports". I ja podeu tornar a reviure i gaudir amb les imatges de la victòria santfeliuenca al Futbol Cat i a La Xarxa Esports en el resum complet de la jornada inaugural.

Les ràdios
Rac 1, Catalunya Ràdio i especialment La Xarxa d'emissores locals van donar informació de la primera jornada. La Xarxa va fer esment als serveis informatius al fet històric del debut del Santfe. A més Ràdio Vilassar va retransmetre el matx en directe.

Premsa
El format estrella del futbol català i que arriba a milers de lectors. Mundo Deportivo titula: "Un penalti en el 74' da al Santfeliuenc un triunfo histórico en su debut en 3ª". El diari Sport subratlla a la seva crònica l'elaborada victòria del Santfeliuenc en el debut. El diario As titula a la crònica: "Bolaños hace historia en el Santfeliuenc". Finalment el 9 Esportiu titula de manera rotunda: "El Santfeliuenc firma el debut somiat amb una victòria per la mínima".

Com vegeu l'impacte mediàtic per a Sant Feliu és enorme. I és hora que tota la ciutat remi en una mateixa direcció: afició, ciutadania en general, Ajuntament i empreses han de ser conscients que el Santfeliuenc Futbol Club és avui el gran ambaixador col·lectiu de la ciutat. Aquest patrimoni que tenim a les mans no es pot perdre!

 En l'edició d'avui dimarts, Mundo Deportivo reserva la foto central per al Santfeliuenc i parla d'inici sorpresa

 Per a Mundo Deportivo el triomf del Santfe és històric

 El As titula d'històric el gol d'Álex Bolaños

 El diari Sport parla de victòria elaborada en el debut a la categoria

El 9 Esportiu destaca el debut somiat