dissabte, 31 d’agost del 2013

La Muntanyesa ensenya ofici de Tercera contra un Santfeliuenc que va merèixer un punt

 SANTFELIUENC FC 0 - CF MONTAÑESA 1 (NILS, 46')
ÀRBITRE: ISRAEL GÓMEZ HERNÁNDEZ (DELEGACIÓ DE LLEIDA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS
TARDA AMB SOL I NÚVOLS. TEMPERATURA DE 24 GRAUS

L'estrena a Les Grases no va tenir la màgia somiada pel que fa al marcador si bé la resposta de Sant Feliu va ser excel·lent. Més de mig miler de persones es van apropar al recinte futbolístic un 31 d'agost per viure una jornada especial per històrica i per singular: el debut del Santfeliuenc com a equip de Tercera en 108 anys de vida. Malauradament l'estrena, com dèiem, no va ser coronada amb victòria i una Muntanyesa amb ofici, col·locació i sovint amb massa contundència va superar un Santfeliuenc que va tenir l'empat en un cop de cap de Josele que va escopir el travesser. Abans, tot just a l'inici de la represa, una acció d'oportunisme de Nils en va ser prou argument per inaugurar un marcador que ja no es mouria. A les acaballes, el debutant Cristian Fernández també va fregar el que hauria estat un just empat en una rematada massa tímida dins l'àrea petita.
Els primers 45 minuts van ser una còpia exacta de la primera jornada a Vilassar. Equilibri rigorós i por a perdre la pilota i el domini al mig del camp. Només una acció aïllada a la mitja hora de Johny va aconseguir superar la trama defensiva dels de Nous Barris però un atent "Tato" Burgada va avortar l'ocasió. Els visitants gairebé no van veure porteria i tan sols una acció polèmica en que l'àrbitre va desautoritzar el seu assistent que havia senyalat fora de joc va estar a punt de permetre Roland fer el primer gol. La decisió de l'arbitre va aixecar el primer brogit de la temporada a Les Grases.
Després de la represa: galleda d'aigua ben freda. Una certa passivitat col·lectiva de la defensa santfeliuenca la va aprofitar Nils per fer el primer gol de Tercera a Sant Feliu. El Santfeliuenc va reaccionar i cinc minuts més tard una centrada precisa d'Édga va trobar el cap de Josele en una rematada que va impactar de manera espectacular al travesser. El partit es va escalfar una mica i els visitants Uri i Amantini van treure de polleguera l'afició santfeliuenca amb les seves accions contundents i al límit del reglament. I és que això ja és Tercera i aquí ningú estar per concedir ni una salutació. Als darrers minuts i amb l'entrada al camp de Gordillo i Cristian el Santfeliuenc va mirar de carregar el joc ofensiu entrant per les bandes. Precisament Cristian va tenir l'empat a les seves botes però no va estar prou atent per connectar una pilota adormida a l'àrea petita. I també la Muntanyesa podria haver eixamplat el marcador en una contra en què Joshua es va topar amb una magnífica intervenció de Santi.
Estrena amb derrota i resignació general a Les Grases. La Tercera ens mostra la seva cara més clara amb equips com la Muntanyesa: força, contundència i cap concessió. Però això només és una petita estrebada en una cursa llarga, exigent i molt il·lusionant. El suport del conjunt de la ciutadania de Sant Feliu serà decisiu perquè la nostra primera vida de Tercera en tingui moltes més. El proper dissabte una nova ocasió de repetir a casa contra la històrica Gramenet.


Santfeliuenc FC: Santi, Pere, Édgar, Joserra, Dani Ortiz (Arcos "Palote", 84'), Tena (Gordillo, 70'), Álex Bolaños, Éric Pacheco (Cristian, 70'), Josele, Jonhy i Maldonado.
CF Muntanyesa: "Tato" Burgada, Amantini, Ferran, Uri, Payán, Rubén, Dani Sánchez (Joshua, 57'), Padilla, Roland, Ñito (Toni Pérez, 67') i Nils (Pedrola, 79').

Gol:
0 - 1, Nils, 46'.

Àrbitre: Gómez Hernández. La seva actuació va ser correcta. Va mostrar targeta groga els santfeliuencs Édgar i Tena; i els barcelonins "Tato" Burgada, Payán, Ñito i Toni Pérez.

Quadern de notes:
- No passa res. La derrota ens ha de saber greu pero sobretot ens ha de servir per prendre nota de la dificultat d'una lliga que és l'esglaó inferior del professionalisme. No podem confondre els objetius per aquesta temporada que són clars.
- La baixa d'Iván Peralta va deixar òrfena la línia ofensiva.
- Nota molt alta per a l'afició que es va apropar amb moltes ganes a Les Grases. Cal repetir i fer cada dos dissabtes una festa esportiva i ciutadana.
- La Montañesa de Dani Sánchez i Sascha va demostrar amb arguments prou explícits la duresa de la categoria.

1 comentari:

Diablo Blanquiazul ha dit...

GRADES YA POR FAVOR!!!!!

Espero que El Ajuntament tome nota y agilice la remodelación de la tribuna porque vista la obra me veo en navidad sin tribuna!!!

Y el sábado a por la grama
Força Santfee!!!