divendres, 23 d’agost del 2013

UE Vilassar Mar - Santfeliuenc, entrem junts dins la història

UE VILASSAR MAR - SANTFELIUENC FC
ESTADI MUNICIPAL XEVI RAMON
ÀRBITRE: ALBERT CATALÀ FERRAN (DELEGACIÓ DE LLEIDA)
DATA: 25 D'AGOST
HORA: 18
PREVISIO DE TEMPS: SOL I NÚVOLS, TEMPERATURA DE 22 GRAUS


Dia memorable per a l'esport santfeliuenc en particular i per a la ciutat en el seu conjunt. El Santfeliuenc debuta a Tercera Divisió a l'estadi Xevi Ramon de Vilassar de Mar. Ja només per aquesta circumstància l'equip mereixeria rebre un suport espectacular i de fet estem convençuts que seran molt els santfeliuencs que s'hi desplacin. És un viatge atractiu i relativament proper que justifica fer un petit esfoç per formar part de la història i dir a tothom: "jo vaig ser al debut de Santfe a Tercera". I és que pocs equips viuran un dia tan especial.

Confiança per fer una bona estrena
Confiança però també prudència. Andrés González i els seus jugadors saben que els espera una llarga cursa d'obstacles que hauran d'anar superant amb perseverança i professionalitat per tal d'assolir un objectiu tan clar com rotund i poderós: la permanència en una categoria que tant ens ha costat aconseguir. Per això cada partit serà important. Cal anar sumant punts i més en una competició tan comprimida que fins al 11 de maig no donarà ni la més mínima treva.
La pretemporada ha estat molt positiva. Han arribat bons resultats contra equips de Segona B i s'hi ha ofert bona imatge contra un dels grans favorits a l'ascens com el Cornellà. Malauradament la infermeria no ha estat tan generosa i s'ha cobrat les primeres víctimes, Jaime i Gerard Rovira a més de l'operació de Carlos. En el cas del lateral burgalès especialment delicada ja que es perdrà tres quartes parts de la competició.

UE Vilassar de Mar, un projecte nou de trinca amb denominació d'origen a Vilassar de Dalt
L'equip del Maresme, que el passat dimecres va celebrar el norantè aniversari amb un meritori empat contra l'Espanyol, ha preparat un projecte molt renovat, atès que només hi continuen sis futbolistes de l'equip que la temporada passada va tornar a Tercera. Per a la segona temporada del retorn, la directiva que presideix Pau Gabarró ha dipositat la confiança en Toni Fuentes, un jove entrenador de 33 anys que la passada campanya va brillar amb el Vilassar de Dalt a Primera Catalana. L'arribada de Fuentes ha arrossegat set jugadors del Vilassar de Dalt. El fitxatge estrella, però, arriba des del Sant Andreu i du un nom: David Prats. Un menut davanter amb una trajectòria dilatada al futbol professional que als seus 34 anys mirarà de donar el contrapunt necessari perquè els blanc-i-vermells garanteixin la permanència sense ensurts. En les darreres hores s'ha confirmat també el fitxatge de l'extrem Guillem Creus, que procedeix d'El Prat. Un equip que pot donar molta guerra a poc que els seus homes importants responguin.

Plantilla:
Porters: Imanol i Uri Llaveria (Cerdanyola Vallès).
Defenses: Peque, Fran (Vilassar Dalt), Marc (Horta), Carrasco (juvenil), kilian (Premià), Edu Camps (Vilassar Dalt) i Adri.
Migcampistes: Edu Domingo, Vives (Vilassar Dalt), Galeano (Vilassar Dalt), De Frías (Vilassar Dalt), Riki (Mollet), Mendo (Vilassar Dalt), Serradell (juvenil), Pereira (Horta) i Guillem Creus (AE Prat).
Davanters: Aitor, Vicente (Vilassar Dalt), Jonathan, Guille (juvenil), David Prats (Sant Andreu) i Pau (Josep Maria Gené).

Dades del club:
Unió Esportiva Vilassar de Mar
Fundació: 1923
Indumentària: samarreta blanc-i-vermella a ratlles verticals, pantaló blau.
President: Pau Gabarró (dues temporades)
Estadi: Municipal Xevi Ramon
Aforament: 2.500 espectadors
Socis: 650
Temporades a Tercera: 10 (2013-2014)
Pressupost: no determinat
web: www.uevilassardemar.cat

Últim enfrontament:
Temporada 2010-2011
Jornada 8 (17-10-2010), UE Vilassar 3 (Isaac, 7'; Isaac, 9 i Iván Villanova, 35') - Santfeliuenc FC 2 (Sascha, 42' i Dani Texeira, 61').
Jornada 27 (13-03-2011), Santfeliuenc FC 1 ( Iván Fuentes, 61') - UE Vilassar 2 (Fran, pròpia porta, 2' i Marcial, 87').

Fotografia del Vilassar que es va enfrontar a Copa Catalunya al Cerdanyola del Vallès
Font de la imatge: Laura Dívols