dissabte, 21 de setembre del 2013

El Santfeliuenc viatja a La Ràpita ferit per les absències però ple de moral

UE RAPITENCA - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: RAFAEL DÍEZ MELERO (DELEGACIÓ DE LLEIDA)
ESTADI MUNICIPAL LA DEVESA
DATA: 22 DE SETEMBRE
HORA: 12
TEMPS PREVIST: CEL ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 27 GRAUS

El Santfeliuenc viatja a La Ràpita amb clars i obscurs. Clars pel fantàstic inici de competició -10 punts sobre 15- però amb la preocupació per una llista cada vegada més gran de baixes que poden acabar pagant-se. A les ja conegudes de Carlos, Jaime, Nacho Ruiz, Gerard Rovira, Iván Peralta s'hi han sumat les de Pere i Carles Tena. El cas de Tena pot tenir solució en tres setmanes per una luxació de clavícula però Pere tindrà una recuperació llarga per la greu afectació del seu genoll. En l'apartat més optimista, Andrés Gonzalez podria comptar amb el retorn de Jonhy i Gerard Rovira. Ara més que mai la contribució dels jugadors disponibles resulta cabdal. A qui també li toca descansar per obligació és Andrés González que haurà de mirar el partit des de la graderia ja que ha estat sancionat amb dos partits per la seva expulsió contra la Gramenet. Un càstig desproporcionat.

Un viatge llarg
El Santfeliuenc torna a La Devesa després que l'ultima visita el 15 d'abril de 2012 fos positiva ja que un gol d'Iván Perelta va donar tres punts essent el santfe un dels pocs equips que aquella temporada va poder puntuar a La Ràpita. L'equip viatja dissabte i farà nit al Montsià. 

Ràdio Sant Feliu en directe
Pels qui no pugueu viatjar a La Ràpita, Ràdio Sant Feliu us ho posarà ben fàcil ja que podreu escoltar el primer especial Àrea de joc a través del 105.3FM i a partir de les 11:30 hores. La transmissió anirà a càrrec d'Óscar Molina.

La Rapitenca, un projecte que busca estabilitzar-se a Tercera
L'equip de Sant Carles de la Ràpita està vivint una de les millors etapes dels seus 83 anys de vida. L'any 2005 va tornar a Tercera després de 44 anys d'absència i de les últimes nou temporades n'ha passat set en aquesta categoria amb un breu parèntesi de dues temporades a Primera Catalana. L'artífex d'aques equip deltaic es diu Antoni Teixidó, un veterà amb un llarguíssim currículum i que va entrenar a Segona Divisió l'Ourense. Teixidó ha trobat al sud de Tarragona estabilitat per poder desenvolupar una feina molt professional. El millor aval és el setè lloc que va aconseguir la temporada passada tot i comptar amb un pressupost ajustat. La Rapitenca 2013-2014 buscarà continuar un any més a Tercera amb un pressupost limitat que ha obligat a buscar reforços ente jugadors de la comarca. De l'actual Rapitenca destaquen el porter Raúl Jiménez, els defenses David López, Yélamos i Munta; els migcampistes Barrufet, Marc Vernet i Bertomeu; i els puntes Alexis, Javi Ramos i Raúl Teixidó. Antoni Teixidó no podrà comptar amb el lesionat Marc Vernet ni amb el sancionat Mauri.

Plantilla:
Porters: Raúl Jiménez i Josué (La Cava).
Defenses:Mauri (La Cava), Gasparín, David López, Munta, Julio Pardo, Yélamos i Ortega.
Migcampistes:Barru, Cristian Bertomeu, Martí Panisello (Jesús Catalònia), Ferran, Marc Vernet ( Pobla Mafumet) i Ike (Valls).
Davanters:Alexis, Pol Bladé (Olímpic Móra d'Ebre), Javi Ramos, Raúl Teixidó i Édgar (Reus, juvenil).

Dades del club:
Unió Esportiva Rapitenca
Fundació: 1930
Indumentària: samarreta blava, pantaló blanc
President: Ramon Muñoz (setena temporada) 
Estadi Municipal La Devesa
Aforament: 3.500 espectadors
Socis:600
Temporades a Tercera: 13 (2013-2014)
Pressupost: 85.000 €
web:www.uerapitenca.net

El precedent:
Primera Catalana, temporada 2011-2012
Jornada 10 (14-11-2011), Santfeliuenc 0 Rapitenca 0
Jornada 27 (15-04-2012), Rapitenca 0 Santfeliuenc 1 (Iván Peralta, 32')

 Fotografia UE Rapitenca: www.uerapitenca.net