divendres, 27 de setembre del 2013

Santfe - Terrassa, un partit somiat

SANTFELIUENC FC - TERRASSA FC
ÀRBITRE: JOSÉ MARÍA RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
DISSABTE 28 DE SETEMBRE
HORA: 18
TEMPES PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 23 GRAUS

Jornada gran a Les Grases. El Santfeliuenc rep un dels grans equips de Tercera Divisió. Un partit que fa pocs anys hagués estat inimaginable però que gràcies al magnífic treball de tot el club aquest dissabte a partir de les 18 hores serà una realitat. Santfe-Terrassa, un duel per omplir Les Grases de gom a gom i per acabar de sumar-se a l'esperit blanc-i-blau en un any tan màgic com el de l'estrena a Tercera. L'ocasió paga la pena i ningú a qui li agradin les coses que passen a Sant Feliu pot permetre's el luxe de no venir a Les Grases
Els jugadors que entrena Andrés González estan plens de moral. Malgrat la dificultat del rival el Santfeliuenc jugarà sense complexos conscient que no hi ha res a perdre i sí molt a guanyar. Una victòria contra els egarencs enfilaria els blanc-i-blaus al cel de Tercera i atrauria totes les mirades del futbol català.
El tècnic del Santfeliuenc recupera per a dissabte Dani Maldonado que no va poder viatjar a Sant Carles de la Ràpita. També enfila el tram final de la seva recuperació el jove Nacho Ruiz.

La directiva apel·la al suport de tota la ciutat
La directiva del Santfeliuenc envia un missatge a tota la ciutat perquè doni suport l'equip en un partit tan especial. A part dels descomptes per a tots els seguidors residents a Sant Feliu continua oberta la campanya de socis que cada setmana es fa més gran.

Terrassa FC, un gran que vol mirar el passat per redreçar el rumb
El Terrassa arriba a Sant Feliu amb ganes de continuar la ratxa victoriosa traduïda en dues victòries consecutives -Rubí i Vilassar de Mar- que han fet que les aigües per la ciutat vallesana baixin més tranquil·les després dels primers dubtes. L'equip vermell, que fa menys d'una dècada triomfava a Segona A, tracta de redreçar el rumb mirant de tornar a Segona B en una ciutat amb més de 220.000 habitants i un estadi amb cabuda per a 11.500 espectadors. Quatre temporades a Tercera  ja demanen una revulsiu per a un dels clubs més poderosos del futbol català.
El Terrassa 2013-2014 ha incorporat 16 futbolistes i només en conserva sis de la temporada passada: el porter José Ortega; el defensa Mario; el migcampista Carles Montoro; i els puntes Montero, Juancho i Marc Vilajosana. Entre els nous cal destacar els laterals Dot (Rubí) i Edile (Olot), el central Pere Segarra (Llegostera), els mitjos Jaime Fuentes (Prat), Àlex Gallar (Rubí) i els davanters Isaac Maldonado (Llagostera) i Pedro García (Santboià). Miki Carrillo compleix la segona temporada després de viure una etapa exitosa amb la Montañesa on va estar a punt de fer el salt a Segona B.

Plantilla:
Porters: Ortega i Jaume Bracons (Jàbac)
Defenses: Dot (Rubí), Edile (Olot), Sergi Pérez (Júpiter), Àlex Alba (Jàbac), Casasayas (Jàbac), Mario i Pere Segarra (Llagostera).
Migcampistes: Jaime (Prat), Carles Montoro, Romo (Júpiter), Iván Álvarez (Europa), Batanero (Sallent), Héctor (Corralejo) i Ángel Pérez (Badalona, juvenil).
Davanters: Sergi Montero, Juancho, Vilajosana, Pedro García (Santboià) i Isaac Maldonado (Llagostera)

Dades del club:
Terrassa FC
Fundació: 1906
Indumentària: samarreta vermella i pantaló blanc
President: Jesús Fernández (5ena temporada)
Estadi: Olímpic de Terrassa
Aforament: 11.500 espectadors
Socis: 500
Temporades a Tercera: 37 (2013-2014)
Pressupost: 150.000 €
web:www.terrassafc.com


El precedent:
No consignat