diumenge, 29 de setembre del 2013

Un bon Terrassa supera un Santfeliuenc admirable

SANTFELIUENC FC 1 (MALDONADO, 20') - TERRASSA FC 3 (PEDRO GARCÍA, 43'; HÉCTOR, 88' I BATANERO, 92')
ÀRBITRE: JOSÉ MARIA RODRÍGUEZ ENRIQUE (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL ASSOLELLAT I TEMPERATURA DE 24 GRAUS

Per molt poquet. Per un caprici del destí que aquesta vegada va ser esquerp i va privar el Santfeliuenc d'enfilar-se al cel de Tercera. El Santfeliuenc va tornar a fer una gran exhibició en tots els sentits però li va faltar una empenta final per rematar una feina obstinada. Davant, un Terrassa que va demostrar el seu poder i que al minut 88 va fer un gol que li donava tres punts. Un entrebanc sense importància en un periple admirable per a un Santfe que no només està demostrant que pot competir a Tercera mirant d'igual a igual a tothom sinó que també té una capacitat de resistència i lluita que li dóna un plus davant la resta de rivals. Ara cal recuperar forces i centrar-se en un partit que és dels de la nostra lliga de debò contra El Masnou.
El Terrassa va guanyar a les acaballes un partit emocionant i molt obert que podria haver tingut qualsevol desenllaç inclòs una victòria del Santfeliuenc. El Santfeliuenc es va avançar al minut 20 mitjançant Dani Maldonado que va aprofitar un servei excel·lent d'Édgar. Els aficionats blanc-i-blaus es fregaven els ulls davant el somni de veure un debutant a Tercera encapçalant la classificació. El gol, però, va fer reaccionar els egarencs que es van fer amb el domini i van trobar en el davanter Pedro García l'home més actiu en atac.El davanter va avisar en un parell d'ocasions però al minut 43 no va perdonar en aprofitar un bon servei per batre Santi. Un gol que va arribar en el pitjor moment.
Després de la represa, el Terrassa es va fer amb la possessió de la pilota si bé el Santfeliuenc va recórrer al seu joc de resistència a la zona de mitjos puntejat amb contracops incisius per posar en més d'un problema el porter Ortega. Josele a passi de Gordillo va coquetejar amb el gol en una rematada forçada que es va anar per damunt de la porteria d'Ortega. L'ocasió més clara, però, la va tenir Gerard Rovira al minut 72 en una rematada que va picar el pal i que hauria fet ensorrar Les Grases si hagués acabat en gol. El Terrassa va arribar al tram final més fresc i picant pedra va anar construint la seva victòria. Al minut 88 un cop de cap d'Héctor lliure de marca va desfermar l'eufòria dels vermells amb un gol providencial. Amb el Santfeliuenc abocat a l'atac i sota els efectes d'un gol olt castigador, Batanero va tancar el marcador en un contracop culminat amb una còmoda rematada. Un càstig desmesurat per a un Santfeliuenc tan admirable com sempre i que va fer suar de valent un equip obligat a lluitar fins al final per ascendir a Segona B.
El Terrassa es va fer amb tres punts molt treballats i presenta de forma clara la seva candidatura per ser un dels equips a tenir en compte. Molt bon ambient a Les Grases en la primera visita oficial dels egarencs a Sant Feliu.

 
Santfeliuenc FC: Santi, Édgar, Alberto, Gerard Rovira, Dani Ortiz (Arcos, 65'), Joserra, Álex Bolaños, Jonhy, Josele, Éric Pacheco (Gordillo, 74') i Maldonado (Jairo, 79').
Terrassa FC: Ortega, Oriol Dot, Segarra, Álex Alba, Edile (Montero, 46'), Héctor, Isaac Maldonado (Romo, 77'), Batanero, Pedro García, Jaime (Gallar, 61') i Montoro.

Àrbitre: Rodríguez Enrique, no va tenir cap influència en el marcador. Va ensenyar targeta groga als santfeliuencs Dani Ortiz i Édgar; i als visitants Segarra, Álex Alba, Héctor i Batanero.

Quadern de notes:
- Admirable demostració d'un Santfeliuenc que fins i tot en les derrotes és brillant.
- Magnífica tasca defensiva de Dani Ortiz. I la rereguarda santfeliuenca no ho tenia gens fàcil amb Pedro García, Maldonado, Montoro, Romo, Gallar...
- El Terrassa va demostrar el seu poder i presenta candidatura clara a tot.

  Les dues aficions van posar la nota de color en un camp de Les Grases que demana a crits poder tenir la tribuna enllestida.

2 comentaris:

Diablo Blanquiazul ha dit...

Felicidades al equipo por la entrega y lucha durante todo el partido con esa actitud podemos competir contra cualquiera, a la afición por no dejar al equipo en ningún momento a pesar de las pésima condiciones en la que se encuentran viendo el futbol

Ajuntament por favor GRADAS YA!!!

FORÇA SANTFE!!!

Anònim ha dit...

Pronto vamos a cumplir un mes de retraso en la finalización de las obras de ampliación de las gradas, y hemos tenido que recibir a equipos históricos como la Gramanet, el Terrassa o el Palamós en unas condiciones deplorables y vergonzosas para cualquier aficionado al fútbol. A pesar de ello la gente que SÍ que estima al club no deja de acudir al campo.

El Santfe ya hizo el trabajo que tenía que hacer pero como siempre en esta ciudad en el terreno deportivo la alegría nunca puede ser completa. Lo vimos en el Estadio de Atletismo el año del ascenso a Primera Catalana y lo volvemos a ver ahora el año del ascenso a Tercera a apenas unos cuantos metros. Es increíble la capacidad de supervivencia y superación de este equipo, del club y de su afición aún en las circunstancias más adversas.

Esperemos que por lo menos para mayo del 2014, que es cuando se acabará la temporada, hayamos podido ver algún partido en Tercera sentados.

Es triste, pero es lo que nos queda esperar.