dissabte, 16 de novembre del 2013

El Santfeliuenc visita Cerdanyola a pels tres punts

CERDANYOLA FC - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: FRANCISCO CARDOSA MONTESINOS (DELEGACIÓ DE FIGUERES)
CAMP: MUNICIPAL DE LA BÒBILA
DATA: 17 NOVEMBRE
HORA: 12
RÀDIO SANT FELIU (11:30, 105.3FM I ONLINE)
TEMPS PREVIST: MATÍ ENNUVOLAT AMB POSSIBLE PLUJA; TEMPERATURA DE 12 GRAUS

Vides paral·leles. Així podem resumir la trajectòria de Cerdanyola i Santfeliuenc que en set temporades han passat de jugar a Primera Territorial a fer-ho a Tercera Divisió. Un equip jove -els vallesans es van fundar el 2006- i un altre d'històric, s'enfronten en un duel atractiu. Les directives del Cerdanyola i Santfeliuenc, a més, han arribat a un acord perquè els socis del nostre equip puguin accedir al camp de la Bòbila per 5€. Una iniciativa que, de mica en mica, s'imposa a Tercera Divisió i que reconeix l'esforç que fan els aficionats per seguir els seus equips en temps amb economies tan apurades.
El Santfeliuenc viatja a terres vallesanes amb la moral pels núvols però reconeixent la dificultat que suposarà superar un rival molt competitu però que a les darreres jornades ha vist com recula a la classificació ja que porta set semanes sense sumar victòria i un camp de dimensions reduïdes. Andrés González recupera Jonhy però es queda sense Carles Tena que va sumar contra l'Europa la cinquena targeta groga. Una baixa important per bé que l'entrenador santfeliuenc sabrà trobar una alternativa.

Ràdio Sant Feliu en directe i 5€ l'entrada per als socis
Ràdio Sant Feliu tornarà a fer un gran esforç per portar a totes les llars de Sant Feliu el que passi a la Bòbila de Cerdanyola. Joaquín Rivas i el seu equip de col·laboradors esperen explicar-vos a partir de les 11:30 hores la vuitena victòria blanc-i-blava a Tercera. I com ja hem fet esment, tots els socis del Santfeliuenc podran accedir al recinte de la Bòbila per 5€ ensenyant el carnet a la taquilla.

El Cerdanyola FC, un club a l'alça
El Cerdanyola Futbol Club és un club jove que es va fundar el juny de 2006 fruit de la fusió de cinc entitats que tenien un recorregut històric de dècades: CD Cerdanyola, UE Fontetes, EFUF Cerdanyola, CF Baroja i Cerdañolense Montflorit. La fusió ha suposat un creixement espectacular i pel que fa al primer equip ha passat de jugar a Primera Territorial a fer-ho per primera vegada en la història del futbol cerdanyolí a Tercera Divisió. El debut a Tercera està sent positiu si bé els verd-i-blancs acumulen set jornades sense guanyar. L'última victòria es remunta al 22 de setembre al camp de l'Europa per un sorprenent 1 a 3. Això ha fet que l'equip reculi perillosament a la classificació i es trobi amb 15 punts a només 3 de posicions de descens. Per tant per als de Toni Carrillo és cabdal tornar a sumar de tres en tres si no volen començar a tenir problemes i urgències. El Cerdanyola la temporada passada va arrasar al grup I de Primera Catalana i aquest dimecres vivia un dia gran en classificar-se per a la cinquena eliminatòria de la Copa Catalunya en derrotar a La Bòbila El Prat per 1 a 0. Un equip consolidat, fort, competitiu i amb jugadors amb molta vocació ofensiva com José Antonio, Hassen, Puchi, Velillas o Quim Solano. El recent incorporat Uri Serra serà baixa per sanció.

Plantilla:
Porters: Coca i Ayala (Cerdanyola, juvenil).
Defenses: Gerard Sanz (Gramenet), Marc Ahufinger, Iván Serrano, Suli, Cuadra, Marc García (Palamós CF) i Osuna.
Migcampistes: Peque, Bruno (Vilassar Mar, juvenil), Montilla, Turu, Ramon, Uri Serra (Santboià).
Davanters: Hassen, Velillas (Júpiter), Quim Solano (Vilassar Mar), Melli i Puchi (CFVilafranca).

Dades del club:
Cerdanyola FC
Fundació: juny de 2006
Indumentària: samarreta verd-i-blanca a franges horitzontals i pantaló verd.
President: Felipe López (segona temporada)
Estadi: La Bòbila
Aforament: 1.000 espectadors
Socis: 300
Temporades a Tercera: 1 (debutant)
web: www.cfc.cat

El precedent:
A la temporada 2003-2004 el Santfeliuenc va coincidir al grup III de Primera Regional amb tres dels fundadors de l'actual Cerdanyola FC: CD Cerdanyola, UE Fontetes i EF Cerdanyola.