dijous, 5 de desembre del 2013

Nit de futbol, nit per omplir Les Grases amb 45 minuts frenètics

Vespre de futbol a Les Grases amb un més que interessant Santfeliuenc-Manlleu. El partit que es va haver de suspendre el passat 23 de novembre per l'apagada de llum es reprèn aquesta nit a les 20:30 hores a Les Grases. No cal dir que esperem una gran entrada i una resposta engrescadora de tota l'afició santfeliuenca. Són tres punts molt necessaris que ens posarien a la part alta de la classificació abans de la visita del Figueres el proper 14 de desembre, dia, per cert, escollit per a la presentació del futbol base.
Arbitrarà el maresmenc Cristian López Carballo i la temperatura a l'hora de l'inici del partit serà de 12 graus.

Entrada gratuïta, loteria i bufanda
Recordeu que la directiva ha decretat el partit de portes obertes així que l'accés a Les Grases serà totalment lliure. A banda d'això, recordeu que podreu trobar loteria del Santfe. Afanyeu-vos que som en els últims dies de venda. I com és habitual i sempre us diem, no us quedeu sense l'espectacular bufanda blanc-i-blava del Santfe. Un regal de pes per aquest Nadal per tal de lluir l'orgull blanc-i-blau i protegir-nos del fred.

Cristian Faura, un ex barcelonista i ex madridista fitxa pel Santfeliuenc
El Santfeliuenc ha fitxat el lateral esquerrà Cristian Faura (7-01-1992). Aquest futbolista nascut a Sant Boi de Llobregat té un curiós currículum ja que va formar part primer del futbol base del FC Barcelona i després s'hi va incorporar al juvenil del Reial Madrid. En les dues darretes temporades hi ha militat al Viladecans i al Vilanova. Qualitat per al flanc esquerre del Santfe i un futbolista amb futur.

Cristian Faura, nou futbolista del Santfeliuenc