dissabte, 25 de gener del 2014

Obligats a no fallar, obligats a seguir creixent

UDA GRAMANET MILAN - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: CARLOS CALDERIÑA PAVÓN (DELEGACIÓ SABADELL)
MUNICIPAL DE CAN PEIXAUET DE SANTA COLOMA
26 DE GENER
HORA: 11:45
RÀDIO SANT FELIU, 11:15 (105.3 FM)
PREVISIÓ DE TEMPS: MATÍ ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 16 GRAUS

A no fallar. El Santfeliuenc viatja a Sant Coloma de Gramenet amb l'obligació de no fallar en un dels partits anomenats trampa. El rival és cuer amb 10 punts i és a 13 del dissetè classificat. Els blanc-i-blaus han d'oblidar la posició dels colomencs i pensar que cal sumar tres punts que suposaria fer un salt de qualitat abans de la visitia del Vilafranca a Les Grases.
Per a diumenge, Andrés González no podrà comptar amb Álex Bolaños, que ha estat castigat amb un partit de sanció en veure cinc targetes grogues. Carles Tena ja està completament recuperat i serà dubte fins a darrerà hora Carlos. Gerard Rovira i Josele tornen amb els blanc-i-blaus després de la seva destacada participació amb la selecció catalana amateur en l'amistós jugat a Terrassa.

Ràdio Sant Feliu a partir de les 11:15 hores
Com ja és habitual la ràdio municipal segeix bolcada amb el Santfe. Des de les 11:15 hores podeu seguir tot el que passi a Can Peixauet a través de la veu de Joaquín Rivas al 105.3FM, i online aquí a través de les tres modalitat d'audició.

La Gramanet, crònica d'una agonia massa llarga
La Gramanet amb només deu punts en 21 jornades haurà d'apel·lar a moltes coses per salvar un descens que avui per avui sembla un destí inexorable. L'equip que entrena el jove Toni Díaz ha hagut d'afrontar massa entrebancs en un club que porta cinc anys instal·lat en una deriva perillosa. Oriol Montoya i Ríos, tots dos del Rubí, són les últimes incorporacions d'un conjunt que ha vist perdre jugadors importants com Pedro Bilbao, un dels seus homes més valuosos que va marxar al Santboià, i Edu Soler que ho va fer al Cerdanyola.
A la primera volta el Santfeliuenc va superar els colomencs per 2 a 1, en el que va ser la primera victòria a Les Grases com a equip de Tercera.