divendres, 7 de febrer del 2014

224 anys es citen a l'Estadi Municipal de Palamós

PALAMÓS CF - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: JUAN MANUEL VICO MORENO (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
ESTADI MUNICIPAL DE PALAMÓS
9 DE DEBRER
16:30 HORES
TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 10 GRAUS
Viatge a un dels millors escenaris del futbol català amb ganes de fer-ho molt bé. Aquesta és la premissa amb què Andrés González i el seu cos tècnic han volgut transmetre als seus jugadors de cara a un partit tan especial. El santfeliuenc amb 36 punts mirarà de sorprendre un revitalitzat Palamós i, de pas, fer un salt més en direcció a la permanència.
Andrés González podrà comptar amb tots els jugadors disponibles excepte els lesionats de llarga durada Iván Peralta, Pere i Jaime. Tothom confia a donar una gran imatge en un gran escenari i sobre superfície de gespa natural.

Sortida a les 13:15 hores
L'expedició blanc-i-blava sortirà de Les Grases a les 13:15 hores. És prevista l'arribada a la ciutat baix empordanesa a les 14:45. Recordeu que Ràdio Sant Feliu retransmetrà íntegrament el partit des de les 16:20 hores al 105:3 FM o a través d'Internet en una de les modalitats d'audio.

El Palamós, en un gran moment
El Palamós arriba a la cita de diumenge en un gran moment. Després de sortejar mil i un problemes: dificultats econòmiques i marxes obligades de jugadors -Iván Díaz, Marc García, Sergi Valls- i quadre tècnic -Jordi Guerrero i Oriol Alsina, incorporats a l'staft tècnic del Girona CF- els palamosins han aconseguit estabilitzar la seva situació interna i això s'ha traduït en una trajectòria clarament a l'alça que ha suposat sumar 40 punts i estar-hi a només tres de les posicions de play off. Els davanters Sergi Arimany i Javi Revert amb deu gols cadascun i el defensa Chicho amb set gols són les principals armes ofensives de l'equip que dirigeix Alfons García, el degà del futbol català (fundat el 1898) que a finals dels anys 80 i principie dels 90 va encadenar sis participacions a Segona A. El davanter Sergi Arimany no podrà ser a la convocatòria per sanció.