divendres, 14 de febrer del 2014

A fer el ple al 15!!!

SANTFELIUENC FC - UE RAPITENCA
ÀRBITRE: VICENTE ALEXAND MUÑOZ BAQUERO (DELEGACIÓ DE TERRASSA)
CAMP MUNICIPAL DE LES GRASES
DISSABTE 15 DE FEBRER
18 HORES
TEMPS PREVIST: CEL COBERT, TEMPERATURA DE 16 GRAUS

El Santfeliuenc enceta el terç final de la temporada rebent a Les Grases la UE Rapitenca. El Santfeliuenc té a les mans una bona oportunitat de sumar tres punts més i apropar-se a la permanència -si més no virtual- contra un rival que és a la frontera perillosa del dissetè lloc i que fa sis jornades que no guanya. Si els santfeliuencs s'imposen als ebrencs marcaran una distància de 18 punts.
Els futbolistes que entrena Andrés González estan pletòrics de moral després de la prestigiosa victòria a Palamós i el desenllaç vibrant amb el penal aturat per Santi. Tothom confia a sumar tres punts i regalar-los a una afició que no ha deixat d'esperonar amb entusiasme l'equip des del 25 d'agost. Una temporada excel·lent que podria ser corroborada en aquest tram final de lliga amb enfrontaments directes amb rivals de la zona noble: Terrassa, Cornellà, Europa, Ascó i Rubí.

Josele, protagonista amb la selecció catalana amateur
El davanter del Santfeliuenc va ser el gran protagonista en el partit amistós que va disputar la selecció catalana amateur contra la selecció sub 18. Josele va signar un hat-trick que el pot convertir en un dels candidats triats pel seleccionador Toni Almendros per acudir a la fase final espanyola de la Copa de les Regions. Enhorabona a un gran futbolista que porta amb orgull la samarreta blanc-i-blava.

Les Grases ha de bullir
Com ja és habitual s`espera una gran assistència d'aficionats que tornaran a omplir la tribuna. Una victòria santfeliuenca suporaria, a més, dormir a només dos punts de la quarta posició a l'espera de saber els resultats de la resta de la jornada

La UE Rapitenca vitaja necessitada de reacció
L'equip del Montsià està travessant un moment molt negatiu. No guanya des de fa sis jornades -l'última victòria va ser el 22 de desembre contra el Cerdanyola del Vallès- i això ha provocat que els blaus siguin dissetens (24 punts) a només un punt de la primera posició de descens que ocupa un recuperat Vilassar de Mar. L'equip que entrena el carismàtic Antoni Teixidó ha hagut de fer front a una plantilla curta que ha perdut efectius importants al llarg de la temporada: David López, Raúl Jiménez, Javi Ramos i Ferran. Abans del tancament del mercat els defenses Antonio Domínguez (Vilafranca) i Josep Díez (Burgos) han arribat a La Ràpita per tal de compensar un equip que lluitarà fins al final per sortir de les darreres 4 o 5 posicions. Toni Teixidó no podrà comptar a Sant Feliu amb els sancionats Munta i Miguel. A l'anada el Santfeliuenc es va imposar a La Devesa per un aclaparador 0 a 4.