dilluns, 24 de febrer del 2014

Grandesa blanc-i-blava en una tarda de futbol a Terrassa

El Santfeliuenc Futbol Club continua fent-se gran a Tercera Divisió. Ahir a l'Estadi Olímpic de Terrassa vam viure una jornada de somriures i llàgrimes. De clars lluminosos i ombres crepusculars. El Santfe va fer moltes coses bé però al final va acabar patint la cruesa del futbol, la que, també cal dir-ho, moltes vegades ens ha afavorit. Al capdavall en això del futbol el destí treu i dóna de manera equilibrada. I ens hem de sentir molt orgullosos quan un equip tan poderós com el Terrassa esclata d'alegria perquè ha fet un gol al Santfeliuenc al minut 89.
Però si passem per alt el resultat, la primera visita del nostre equip a Terrassa va servir per seguir posant el nom del Santfe al mapa del millor futbol. Ens vam sentir seguidors d'un equip molt gran que visitava un dels millors escenaris imaginats. I és que aquest Santfe és un dels pols que dóna vitalitat a Sant Feliu. I ahir va ser un dia assenyalat per a la història de l'esport de la ciutat.
Ara hem de seguir gaudint. Hem d'omplir cada quinze dies Les Grases perquè si tots caminem en una mateixa direcció el Santfe continuarà creixent. L'aportació que cadascú pugui fer és cabdal perquè el Santfeliuenc sigui de Tercera durant molts i molts anys. Ens retrobem aquest cap de setmana en el Santfe-Masnou. Què ningú es quedi a casa!

 Sentiment Immortal pintant de blanc-i-blau santfeliuenc tots els estadis de Tercera

 Torrente Colorao, Curxa Tòxica i Orgullo Egarense, tres penyes que volen tornar a veure el Terrassa a Segona B

Imatge panoràmica de l'espectacular tribuna de l'Estadi Olímpic

Foto des de les altures presa des de la cabina de ràdio que ocupava Ràdio Sant Feliu