divendres, 18 d’abril del 2014

El Santfeliuenc s'endú un treballat punt en la primera visita a Manlleu

AEC MANLLEU 0 - SANTFELIUENC FC 0
ÀRBITRE: DAVID JORGE CONEJO RODRÍGUEZ (DELEGACIÓ DE TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL D'ESPORTS DE MANLLEU
ASSISTÈNCIA: 150 ESPECTADORS
TARDA VESPRÉ AMB CEL SENSE NÚVOLS, TEMPERATURA DE 16 GRAUS

Pel broc gros podem dir que el primer Manlleu-Santfe a terres osonenques no passarà a la història del bon futbol. Tanmateix per als blanc-i-blaus és un punt positiu en un escenari amb molt regust a futbol i que serveix per a consolidar la vuitena plaça superant la frontera dels 50 punts. Absències destacades en l'atac santfeliuenc amb Josele brillant amb la selecció catalana amateur i Carlos Cano amb problemes físics. Per part local, els golejador Manel Sala -19 gols- només va jugar els trenta minuts finals. Empat just en un matx amb ocasions a comptagotes i horari poc oportú que va deixar mig buides les graderies del vell Municipal manlleuenc.
El Manlleu va sortir amb més intensitat tot i que el Santfeliuenc de mica en mica es va anar sentint més bé amb el pas dels minuts. Una centrada perillosa de Gely al 18' que va aturar un ben col·locat Santi, i un mà a mà entre Fortet i Santi al 27' on de nou el porter del Santfe va brillar, van ser les dues aproximacions més clares dels osonesos. El Santfeliuenc ho va intentar en el joc per bandes de Dani Maldonado i Édgar però el referent en atac Iván Peralta va estar massa isolat. La millor acció blanc-i-blava va arribar de les botes de Cristian Faura que en un pam de terreny va deixar enrera un defensa quadribarrat i va assistir Iván Peralta en una rematada d'aquest que es va perdre per l'exterior de la xarxa. Un segon avís, en aquest cas en un llançament llunyà d'Édgar que va obligar a Barragán a fer un notable esforç, van dibuixar els millors minuts del Santfe al primer acte. El Manlleu ho va intentar en els darrers minuts i sobretot a través de les accions en atac de Marc Francolí.
La segona part encara va tenir menys coses i només la sortida de Manel Sala va proveir d'una mica de llum i nervi als locals. Una de les poques accions perilloses de Manlleu va sortir de les cames de Ramon Masó en un xut que va atrapar un sobri i convençut Santi. El Santfeliuenc ho va intentar a la contra i qui més bona voluntat va posar va ser Dani Maldonado amb un parell de jugades amb barret inclòs que no van trobar rematador. De nou l'acció més bonica va néixer en les botes de Cristian Faura que va culminar amb rematada perillosa d'Édgar però sense veure porteria. Als darrers minuts els Manlleu amb més cor que cap ho va provar però la rereguarda santfeliuenca acabdillada pel manescal de camp David Arcos no va concedir cap alegria. Final amb empat sense gols i el Santfeliuenc ja pensa en el penúltim partit de lliga a Les Grases contra la Pobla de Mafumet. Un matx que promet un gran espectacle i en què esperem una gran complicitat de l'afició. Tots i totes a Les Grases!!!

AEC Manlleu: Barragán, Masoliver (Ot, 46'), Archi, Juanjo, Manu Moreno, Seuma, Marc Francolí (Moha, 80'), Gely, Fortet (Manel Sala, 61'), Ramon Masó i Muntada.
Santfeliuenc FC: Santi, Marcos López, Gerard Rovira, Arcos, Dani Ortiz, Tena, Maldonado (Éric Pacheco, 71'), Álex Bolaños, Iván Peralta (Nacho Ruiz, 84'), Édgar (Joserra, 80') i Faura.

Àrbitre: Conejo Rodríguez, sense problemes. Va mostrar targetes grogues els locals Barragán, Seuma, Marc Francolí i Ramon Masó.

Quadern de notes:
- El gran David Arcos va tornar a demostrar que amb 39 encara és capaç de competir a gran nivell a Tercera. Un professional que que sempre, sempre, sempre serem en deute per com ha ajudat el Santfeliuenc a ser un club gran i viure els millors moments de la seva dilatada història.
- Cal felicitar-nos per l'excel·lent temporada de Santi, un porter de gran nivell que ha brillat.
- Si abans de començar la lliga ens diuen que puntuaríem al Municipal de Manlleu ho haguéssim signat sense vacil·lar.
- El Manlleu va fer la sensació de final de cicle després de dues promocions a Segona B consecutives.

David Arcos, capità a Manlleu i un mirall per a tothom





Jordi Dot, entrenador del Manlleu, atenent els micròfons de Ràdio Sant Feliu. Feina excel·lent i impagable de l'emissora municipal que no s'ha perdut cap partit a domicili del Santfeliuenc