dijous, 3 d’abril del 2014

El Santfeliuenc tornarà a jugar al camp de l'Europa 25 anys i mig després

Un partit asenyalat amb traç gruixut. Quan el Santfeliuenc va pujar a Tercera un dels rivals en què tothom pensava era el CE Europa. L'històric equip de Gràcia estava en el record dels aficionats la tarda del 16 de juny de 2013. Si a la primera volta els escapulats van inaugurar el remodelat camp de Les Grases aquest diumenge el Santfeliuenc torna al feu del carrer Sardenya després de més de 25 anys d'absència. El darrer precedent  es remunta al 27 de novembre de 1988 a Regional Preferent. Els graciencs es van imposar per 3 a 0.

Entrada a 5€ per als socis del Santfeliuenc
D'acord amb el conveni de col·laboració entre santfeliuenc i europeistes tots els nostres socis tindran accés al Nou Sardenya a 5€ mostrant el carnet de soci a les taquilles. 

Ràdio Sant Feliu en directe des de les 11:30
L'emissora municipal tornarà a traslladar totes les emocions que desprèn el Santfeliuenc en la seva primera aventura a Tercera. A partir de les 11:30 tots els qui no no pugueu viatjar a Barcelona podreu sentir el matx a través del 105.3FM o a través d'Internet.

Una cita molt especial
Per la importància esportiva i social que per al Santfeliuenc té el partit demanem un desplaçament massiu de tots els nostres socis i seguidors. Un Europa-Santfeliuenc amb 216 anys d'història compartida mereixen passar un gran matí de futbol al cor de Barcelona.

L'Europa, ferit per la derrota a Cerdanyola
Vespre amarg el que va viure l'Europa a Cerdanyola en el partit recuperat que va quedar suspès per incidents. Els europeistes van caure per 1 a 0 fruit d'un autogol d'Alberto González. Els europeistes a més van partir la lesió al turmell de Roberto Camacho. A més, alguns incidents -llançament d'un pot de fum- van acabar de tacar un partit marcat per la polèmica que deixa els europeistes en segona posició amb 58 punts, a quatre de l'espectacular i sorprenent Montañesa.

Una imatge del partit que van disputar graciencs i santfeliuencs a l'antic camp del carrer Sardenya el 1986.

  
 El Santfe 1986-1987 al vell camp del carrer Sardenya: dempeus i d'esquerra a dreta: Chiqui, Fernando, Udina, Tino, Roldán i Jaén; ajupits: Pina (massatgista), Juan Ramón, Rangel, Deport, David i Agustín.