dilluns, 14 d’abril del 2014

Gol, dedicatòria i convocatòria. Josele a la fase final estatal de la Copa de les Regions

Josele a la Selecció Catalana amateur!!! La notícia saltava quan el seleccionador Toni Almendros comunicava la llista de 18 futbolistes convocats per jugar la fase final estatal de la Copa de les Regions. La cita d'enguany es disputa a la província de Segòvia i els seleccionats quedaran concentrats a la localitat de La Rastrilla.
Completen la convocatòria: Roger Canadell i Denís Coch (Ascó), David López (Cerdanyola Vallès), Ínigo, Óscar Muñoz i Pep Caballé (Cornellà), Álex Cano, Carlos Guzmán i Diego Fernández (Europa), David Jiménez (Gavà CF), Putxi (Manlleu), Alberto Padilla i José Andrés Borges (Montañesa), José Manuel Segovia (Rubí) i David Márquez, Álex Fernández i Pedro Bilbao (Santboià FC).

Calendari de partits:
Divendres 18: A) Catalunya - Múrcia (12 hores, Municipal El Hospital La Granja de San Ildefonso)
Divendres 18: B) Andalusia - Castella Lleó (12 hores. Municipal La Albuera, Segòvia)

Diumenge 20: Guanyador A - Guanyador B (12 hores, Municipal La Albuera, Segòvia)
El guanyador representarà a la Federació Espanyola a la fase final de la Copa UEFA de les Regions.

Felicitats, Josele!
Per al Santfeliuenc Futbol Club la convocatòria de Josele Avellaneda és un motiu d'orgull que suposa un pas més en el creixement esportiu. A més Josele dissabte va fer un gol i no se'n va oblidar el més gran dels nostres seguidors, el petit Íker Alquézar. Aquesta magnífica seqüència fotografica serveix per recordar la tarda de dissabte i fer el nostre modest homenatge a un futbolista gran que ha contribuït a l'ascens meteòric del nostre Santfe.




Fotografies: gentilesa Alfonso Gallardo, Gallardo photos