dilluns, 26 de maig del 2014

Assemblea ordinària plàcida i participativa

El Santfeliuenc Futbol Club va celebrar la tarda de divendres a la Unió Coral la seva Assemblea ordinària amb una notable assistència -més d'una cinquantena de socis-. Els associats van aprovar per unanimitat els comptes tancats de la temporada 2013-2014, els pressupost per a la temporada 2014-2015 i les noves tarifes d'abonaments que tornaran a apostar per una política de preus populars accessibles a totes les butxaques, franges d'edat i situacions laborals. La directiva blanc-i-blava va aprofitar per presentar una engrescadora campanya de socis que comptarà amb la complicitat dels nostres seguidors i de cares conegudes de la ciutat.

El Santfeliuenc prepara ja temporada 2014-2015 amb l'objectiu de seguir creixent socialment i tothom ha de donar el pas i fer-se soci d'un club que cada dia és més gran. La Tercera que ve tornarà a ser espectacular i volem que la gaudeixis des del primer dia perquè no renunciem a res.

El president va ser el primer a "donar la cara" pel Santfe. La campanya d'abonaments és a punt de començar i esperem una gran resposta