divendres, 9 de maig del 2014

El Santfeliuenc acomiada una temporada màgica fent de jutge en un desenllaç emocionant

UE RUBÍ - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE:CARLOS FERRERO MANSILLA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
MUNICIPAL DE CAN ROSÈS
11 DE MAIG
12 HORES
TEMPS PREVIST: MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Cap de setmana de Fira i primavera estant i adéu a una temporada màgica que figurarà per sempre en la memòria de tots els seguidors del Santfeliuenc i de l'esport de la ciutat. El nostre equip ha estat reconegut de manera unànime com la revelació del grup català de Tercera Divisió i ara espera tranquil el final de la lliga en una resolució emocionant on serà jutge.
Andrés González vol que els seus jugadors responguin fins al final i arribin a la xifra suprema dels 60 punts que ens garantirien la vuitena posició. Un dubte a  resoldre és saber si l'entrenador santfeliuenc tornarà a apostar pel triplet ofensiu Josele, Cano, Peralta que tan bon resultat va donar el passat diumenge contra el sorprès i abatut Ascó.

Seguiment per Ràdio Sant Feliu
Podreu seguir la retransmissió del darrer partit de la temporada del Santfe a través de Ràdio Sant Feliu al 105.3FM o mitjançant internet escollint una de les tres modalitats d'audició. Felicitem i agraïm l'emissora muncipal pel seguiment que ha fet al llarg de tota la temporada i desitgem que repateixi la propera.

Rubí es bolca amb el seu equip per jugar la promoció a Segona B
Ni més ni menys que la possibilitat de jugar la promoció d'ascens a Segona B es juga un sorprenent Rubí que ha estat per mèrits propis un dels protagonistes principals de la Tercera Divisió. Julià Garcia, el veterà entrenador que va rellevar Martí Cifuentes quan aquest va marxar el Sant Andreu per salvar-lo, ha mantingut la línia de treball marcada pel seu antecessor. Un equip compensat amb noms interessants al futbol estatal com el porter Segovia; el defensa Raül Capó; els mitjos Gerard Zambudio i Ferran Vila o el punta Roger Matamala. Ernest Forgas amb 19 gols s'ha revelat com un dels davanters amb més pòlvora del futbol català. Juan Carlos Cervantes i Roger Fontanils causaran baixa per sanció.
No cal dir que el camp de futbol de Can Rosès s'omplirà a vessar ja que s'esperen prop de 1.500 espectadors. La directiva rubinenca ha fixat un preu de 3€ amb rifa inclosa perquè tothom vingui al camp. A la ciutat vallesana ja somien a tornar a veure una promoció d'ascens a Segona B 21 anys després. La resolució: diumenge una mica abans de les 14 hores. Terrassa i Ascó lluitaran també per la quarta plaça.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

vergonzoso vosotros q con el presupuesto q teneis habeis estado toda la temporada sin puesto de ascenso a la promocion. asin q de vergonzoso nada de nada el santfe puede ir con la cabeza bien alta porque siempre lo da todo en el terreno de juego, hoy no nos jugabamos nada y a lo mejor han salido mas relajados de lo normal ¡¡ VISÇA EL SANTFE!!.

Anònim ha dit...

Torrente Colorao,
Viste el partido para opinar así?
Un poco de respeto no te iría mal.
TT8