El Santfeliuenc tanca la lliga amb el pitjor partit

UE RUBÍ 6 (ROGER, 10', MATAMALA, 22', MATAMALA, 58', MATAMALA, 73', ERNEST FORGAS, 81' I ERNEST FORGAS, 88') - SANTFELIUENC FC 0
ÀRBITRE: CARLOS FERRERO MANSILLA (DELEGACIÓ DE BARCELONA)
MUNICIPAL DE CAN ROSÉS
ASSISTÈNCIA: 600 ESPECTADORS
MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 21 GRAUS

El que podem fer és esborrar de la manera més ràpida aquest darrer partit de lliga del millor Santfe de la història. El Santfeliuenc que va comparèixer al municipal rubinenenc va ser una vaga i irreconeixible ombra del que aquesta temporada ha estat el nostre equip. El Rubí va aconseguir la golejada més estèril perquè en una malaurada combinació del destí la derrota de l'Europa i la victòria del Terrassa el deixa fora d'una play-off d'ascens que ja tastava. Un partit, doncs, amb desenllaç trist per a un equip vallesà que ha fet mèrits per ser entre els quatre grans. La propera temporada més. Ara cal deixar pas a les promocions.
El Rubí va sortir a per feina i abans del minut 3 primer mitjançant un xut d'Ernest amb aturada de Santi i després Ferran Vila en rematada que se'n va anar un xic creuada. El gol local no va trigar i una falta lateral servida per Àlex Pla va ser rematada amb el cap des del punt de penal per Roger que va entrar per l'escaire. El guió dels locals es complia; malgrat tot el fàtum del destí els esperava per jugar-li una mala passada El gol va fer reaccionar el Santfeliuenc mitjançant una acció per banda dreta d'Álex Bolaños que va rematar Josele i va treure amb les cames i ensenyant els seus reflexos Segovia. El partit va entrar en una fase tranquil·la que es va encarregar de trencar Roger Matamala (22') amb un xut ajustat des de 30 metres que va sorprendre Santi pel costat esquerre. El segon gol vallesà desfermava una eufòria que aviat es va canviar per preocupació i incredulitat quan la fatídica combinació: derrota de l'Europa i victòria del Terrassa es començava a complir. Amb un silenci sepulcral es va jugar la resta del primer acte.
Si el primer acte no va ser bo, el segon va ser de sinistre total. Al minut 50 Roger es un xut des de l'exterior de l'àrea que es va estavellar al pal va amenaçar amb la tempesta. Tanmateix Álex Bolaños podria haver donat una mica de vida si en una bonica acció la pilota no hagués ensopegat també amb el pal. A partir d'aquí el crespuscle més absolut es va abatre al capdamunt del Santfeliuenc.
Pluja de gols, pluja d'il·lusions i pluja de llàgrimes. Els 30 minuts finals de la lliga van oferir tots els colors de la vida. Al minut 58 Roger Matamala feia el tercer i quinze minuts signava el quart i el seu particular hat-trick. Tot just el quart gol va coincidir amb el segon gol del Cerdanyola contra el Terrassa que tornava el Rubí a zona d'ascens. L'afició local bramava d'alegria. Van ser minuts d'espera i cridòria a la graderia que es van acompanyar de dos gols més d'Ernest Forgas, un dels millors davanters de la categoria. Amb el 6 a 0 va arribar també una brutal galleda d'aigua freda quan s'anunciava el tercer gol del Terrassa que deixava el Rubí sense cap opció. Pluja de llàgrimes a Can Rosés. El somni de la Segona B s'esvaïa amb cruesa.
Punt final al millor Santfe de la història en el pitjor partit de la temporada i gairebé dels últims anys. Curiositat de la vida i el destí. Des d'avui mateix comença el Santfe 2014-2015. Estigueu ben atents perquè aviat trindrem notícies que ens començaran a dibuixar un equip que ens il·lusionarà. Ara és feina de tots seguir enganxats a la passió blanc-i-blava.

UE Rubí: Segovia, Kiki, Aitor Torres, Castell, Raül Capó, Héctor, Ferran Vila (Joan Raventós, 82'), Roger, Ernest Forgas, Matamala (Adri Díaz, 78') i Àlex Pla (Gerard Zambudio, 62')
Santfeliuenc FC: Santi, Álex Bolaños, Èdgar, Arcos, Gerard Rovira (Dani Ortiz, 67'), Tena (Cano, 59'), Maldonado, Joserra, Iván Peralta (Faura, 75'), Josele i Éric Pacheco.

6 - 0, Ernest Forgas, 88'

Àrbitre: Ferrero Mansilla, va passar del tot inadvertit. Va mostrar targeta groga els locals Roger i Matamala; i als santfeliuencs Joserra i Éric Pacheco.

Incidències: es va fer un emocionat minut de silenci en memòria dels cinc nens morts que jugaven al Monterrubio.

Quadern de notes:
- Aquesta derrota no pot tacar una temporada magnífica.32 punts fan al Santfeliuenc junt al Palamós els millors equips a domicili de la Tercera Divisió.
- Hem de començar a pensar des d'avui amb el Santfe 2014-2015 que tornarà a passejar el nom del nostre club pels millors estadis.
- El futbol va ser molt cruel amb el Rubi. Remar molt i molt per caure-hi a la riba.