dissabte, 7 de juny del 2014

El futbol base acomiada la temporada amb la mirada posada al futur

El nostre futbol base està de comiat. Aquest cap de setmana (dissabte i diumenge a tots dos camps de Les Grases) els nostres equips acomiaden la temporada amb la disputa dels partits que emmarquen la XIII edició del Trofeu Ciutat de les Roses. Els equips promeses, prebenajamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils i els femenins infantils-cadets i juvenils abaixen el teló a una temporada rica en emocions, grans moments i amb el bon sabor de veure que dia rere dia el Santfeliuenc aprèn a fer-se un gran de la comarca i de Barcelona.

Ja pensen en en futur
El Santfeliuenc FC és en ple procés de preparació de la temporada 2014-2015. I volem que si ets nen o nena i t'agrada el futbol no deixis de passar per Les Grases perquè el club de la teva ciutat vol comptar amb tu. Des d'ara mateix posem el cronòmetre a zero per començar a bastir entre tots el Santfe que ve. Ja tenim 28 equips i més de 400 esportistes però encara hi faltes tu!




Una gran ciutat i un gran club que dia a dia aprèn a fer-se gran des de la humilitat. D'aquí a poques setmanes el Santfeliuenc 2014-2015 tornarà a caminar. Comptem amb tots vosaltres per seguir creixent des de la base.