dijous, 28 de maig del 2015

Andrés Gonzalez, a per la novena

Andrés González continuarà un any més a la banqueta del Santfeliuenc. L'entrenador que ha canviat la història del futbol santrfeliuenc signarà la novena temporada a Sant Feliu. De comú acord, directiva i entrenador van decidir al mes d'abril donar continuïtat al projecte fos quina fos la divisió del primer equip. Sortosament, el Santfe repetirà a Tercera i Andrés González podrà seguir fent-nos gaudir en una grandíssima categoria amb la seva entregada feina.

Camí dels 300 partits
La renovació del tècnic cornellanenc el permetrà superar la frontera dels 300 partits, un fet impensable en el futbol actual i que diu molt del vincle entre el club i l'entrenador. Des de l'arribada de González a Sant Feliu l'estiu de 2007, el Santfe ha passat de Preferent a Tercera Divisió. A Ascó, Andrés hi va complir el partit 291.

Objectiu: seguir creixent a Tercera
En una entrevista emesa el passat dilluns al programa "Àrea de joc" de Ràdio Sant Feliu, que podeu escoltar aquí, el tècnic va reviure la complicada temporada 2014-2015 que ha tingut un desenllaç molt feliç, ja que com va recordar Andrés González la permanència consolida i reforça tot el que es va fer la temporada 2013-2014. El futur encara està per decidir però l'equip afrontarà una renovació tranquil·la apostant per l'equip més competitiu a què pugui arribar el club.

Nou anys d'una vida lligada de manera inextricable al Santfe