divendres, 22 de maig del 2015

El juvenil davant el partit decisiu (Torrent de Llops, dissabte 20 hores)

O caixa o faixa. El juvenil del Santfeliuenc es juga en noranta minuts posar el nom del nostre futbol base a Preferent, una de les grans categories del futbol base català. Per aconseguir aquesta fita, la més important des de la unificació del futbol base a Sant Feliu, els santfeliuencs hauran de superar el Martorell a domicili. Una victòria donaria l'ascens matemàtic als blanc-i-blaus com a campions de grup I de Primera Divisió, però la derrota o fins i tot l'empat, deixaria l'equip que entrena Dani Sánchez sense opcions ja que a l'última jornada els santfeliuencs descansen i el Martorell visita el cuer Vallirana.

Gran expectació a Torrent de Llops
El principal camp de futbol de Martorell s'omplirà per veure una partit que és tota una  final. El Santfeliuenc confia que l'afició respongui i els nostres joves futbolistes sentin el suport decidit d'una afició que sempre respon.

Torrent de Llops, dissabte a les 20 hores
El Martorell (60 punts) i el Santfeliuenc (62 punts) es jugaran l'ascens. Al partit d'anada blanc-i-vermells i blanc-i-blaus van empatar a dos gols. Ara al Santfeliuenc no li val res que no sigui la victòria. Els de Dani Sánchez hauran de tenir especial cura amb el poder ofensiu dels locals, que han fet 103 gols, i en especial dels ariets Adrián Garrido (30 gols) i Kevin Domíngez (21 gols).

El juvenil del Santfeliuenc espera cantar l'aliró a Torrent de Llops en una final sense possibilitat d'error.