divendres, 26 de juny del 2015

Adri Ruiz (Castelldefels) nou santfeliuenc

El Santfeliuenc FC ha tancat la incorporació del mitjapunta Adri Ruiz. Adrián Ruiz Calvet és un mitjapunta nascut a Barcelona el 18 de març de 1994. La temporada passada va ser una de les revelacions de Tercera Divisó amb la samarreta groga de la UE Castelldefels, i de fet les seves actuacions van cridar l'atenció a no pocs aficionats. El flamant fitxatge és un producte del planter de la UE Sant Andreu, equip amb el qual va jugar a Segona B. La temporada 2013-2014 es va incorporar al mercat d'hivern al FC Vilafranca on va jugar 18 partits i va fer sis gols. La temporada passada va canviar el Penedès pel Baix Llobregat i amb la samarreta del Castelldefels va jugar 33 partits i va sumar cinc gols.

Un fitxatge molt important que ha de permetre donar més nervi ofensiu a l'equip d'Andrés González que ja compta amb quatre jugadors amb vocació ofensiva: Carlos Cano, David Toro, Gulle Sarmiento i Adri Ruiz.

El mitjapunta barceloní canvia la samarreta groga del Castelldefels per la blanc-i-blava. Una gran incorporació que va de mica en mica donant força a un Santfe més il·lusionant que mai i que ha de fer omplir Les Grases casa quinze dies.

Foto: uecastelldefels.es