dijous, 11 de juny del 2015

Gràcies, Gerard

Gerard Rovira ens diu adéu. El magnífic central ha decidit acabar una etapa al Santfeliuenc per iniciar un nou projecte esportiu i vital. Ens deixa uns d'aquells futbolistes que trigarem anys i panys a oblidar, i és que des de la seva arribada a Sant Feliu el desembre de 2012 el ja ex jugador blanc-i-blau ha estat un exemple de professionalitat, compromís i respecte per la nostra samarreta, per això nosaltres no podem sinó agrair tot el que ha fet aquest futbolista amb majúscules que va arribar del Villanovense del grup IV de Segona B i que ha estat un dels baluards de l'ascens meteòric del primer equip..

Gerard Rovira López en les tres temporades que ha portat la samarreta blanc-i-blava ha jugat 93 partits (67 a Tercera i 16 a Primera Catalana) i ha fet 4 gols.

Gerard Rovira s'ha acomiadat de l'afició amb aquesta carta barreja d'emoció i agraïment:

He tomado una decisión de las que cuestan de verdad. Hoy dejaré de ser jugador del Santfe, mi Santfe!
Aún recuerdo cuando llegué hará ya mas de dos años. Aterrizaba un jugador en Santfeliu bastante desquiciado, desmoralizado y desilusionado con el mundo del fútbol en general debido a una trayectoria marcada por los problemas físicos y alguna mala experiencia.
¡Es increíble como puede cambiar el fútbol gracias a un entidad!
Gracias Santfe por dejarme verte crecer de esta forma y espero que lo sigas haciendo todavía más.
¡Gracias a todos mis compañeros y preparadores que he tenido durante todos los años, han sido como mi Familia, y me llevo amigos de verdad en esta etapa! Gracias por haber conocido al gran Palote!
Gracias afición, en especial a Sentiment inmortal , me he sentido muy querido siempre y esto me ha ayudado a darlo siempre todo en el campo, Joaquin ,Jesus  ....y no me olvido del gran pequeño IKER.
Gracias Andrés González por todo lo que me has enseñado y la confianza depositada en mi; doy gracias que te hayas cruzado en mi camino,eres el principal culpable de que yo siga en los terrenos de juego.
Y muchas gracias a toda la gente que hace que el día a día en el club sea muy bueno (Chiki, Andresito, Vicente...) sois increíbles!
Como ya dije en su día , me llena de orgullo haber vestido una camiseta rodeado de tanta buena gente. 
Mi etapa finaliza aquí, pero siempre os llevaré en el corazón! Hasta pronto!

  Moltes gràcies, Gerard. Molta sort. El Santfeliuenc sempre serà casa teva!!!

 Una imatge que no podrem tornar a veure a Les Grases. Gerard Rovira iniciarà un nou projecte professional.