ÀRBITRE: ÓLIVER CASTAÑO COSO (DELEGACIÓ TARRAGONA)
ESTADI NARCÍS SALA
ASSISTÈNCIA: 600 ESPECTADORS
MATÍ ASSOLELLAT; TEMPERATURA DE 15 GRAUS

No va poder ser en el bateig al Narcís Sala. Un Santfeliuenc correcte va tenir opcions d'inaugurar el marcador però el gol de falta de Manu Viale a l'inici de la represa va tancar totes les escotilles dels punts. Un Sant Andreu sense excessos va saber nedar i guardar la roba per acabar fent el segon gol quan els blanc-i-blaus eren amb deu per la lesió de Joserra. Un lleu pas enrere que no ha de tacar una trajectòria ascendent i que tindrà altres escenaris més propicis.

Un Santfeliuenc amb la moral alta i en un escenari de dies de classicisme va sortir amb moltes i bones intencions. Les primeres aproximacions van ser blanc-i-blaves. Primer en un teva meva entre Maldonado i David Toro (10') que va tallar el veterà Manu Viale, i després en una jugada molt elaborada que va passar per les cames de Maldonado, Tena i Álex Bolaños (18') però que va quedar aigualida per l'abús de combinacions que no van mirar a porteria. De mica en mica els locals van anar estirant línies i treient-se la son de les orelles. El primer ensurt de consideració va arribar al minut 27 quan a la sortida d'un córner Albert Yagüe va saltar més que ningú i va enviar la pilota al travesser. La pilota en una rematada posterior va taspassar la línia de gol per bé que l'arbitre va anul·lar l'acció per fora de joc, una decisió que va indignar la parròquia local molt susceptible arran del partit de fa dues setmanes contra el Palamós. Els millor minuts quadribarrats van ser contestats per la seguretat defensiva. Cristian Faura providencial va posar el peu per tallar un perillós Yagüe que es plantava sol davant Óliver. El Santfeliuenc va tornar a ensenyar les urpes en una acció individual d'Álex Bolaños al 35' finalitzada amb una rematada potent que es va perdre per damunt de la porteria de Segovia. El Sant Andreu es va reservar per al final dues arribades perilloses per banda però ni Melo ni Yagüe van encartar-la. Descans que preludiava un segon acte per desxifrar.
I la segona part es va iniciar ben moguda. David Toro va tenir una gran ocasió d'inaugurar el marcador quan es va anar del seu defensor i un xic escorat va mirar de sorprendre Segovia; certament hi havia alguna alternativa més clara. I del possible gol blanc-i-blau vam passar a la decepció. En una falta un pèl rigorosa que va cometre Joserra, el central Manu Viale va acaronar la pilota per llançar un xut col·locat que va superar Óliver en la seva mitja estirada. Un gol dels que fan mal. Amb el pes del gol i de la història en contra calia resintonitzar el manual i anar a la recerca d'un punt. I de fet el Santfeliuenc ho va intentar fent-se de manera omnímoda amb la possessió de la pilota. Els blanc-i-blaus tocaven i tocaven elaborant futbol però amb poc rendiment en la cotització de la borsa ofensiva. Al minut 57 Joserra va trobar un passadís en la defensa local però la seva bona acció no va trobar rematador i la pilota va acabar ballant malengiosa en el llindar de l'àrea. Èdgar al minut 74 també es va atrevir mitjançant una centrada enverinada que va intuir tímidament la porteria. Els minuts es van anar consumint. La tebior atacant del Santfeliuenc va ser un enemic sever. El Sant Andreu va semblar que donava per bona la victòria per la mínima i es va limitar a contenir ben tancat a la cova. Amb el partit gairebé acabat i el Santfe amb deu per les molèsties a la cuixa de Joserra, el debutant Rubén Carreras va trencar la defensa per banda esquerra i va posar a Yagüe un regal en safata de plata que ningú no hagués desaprofitat. Era el 2 a 0 que posava el punt final a un partit que no va ser brillant i que es va resoldre per petits però decisius detalls.

UE Sant Andreu: Segovia, Llamas, Payán, Manu Viale, Melo, Roger Canadell (Xavi Pluvins, 78'), Brian Canalejo, Xavi Jiménez (Roca, 83'), Yagüe, Dani Guerrero i Hugo Fernández (Rubén Carreras, 63').
Santfeliuenc FC: Óliver, Víctor Márquez, Dani Ortiz, Joserra, Faura, Imanol (Guille Sarmiento, 73'), Maldonado (Èdgar, 63'), Tena, David Toro, Álex Bolaños i Adri Ruiz (Éric Pacheco, 63').

Gols:
1- 0, Manu Viale, 49'
2 - 0, Yagüe, 91'

Àrbitre: Castaño Coso, el seu arbitratge no va tenir cap complicació. Va mostrar targeta groga als locals Payán, Xavi Jiménez i Dani Guerrero; i als santfeliuencs Víctor Márquez, Dani Ortiz i Tena.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va fer un partit correcte en l'estrena al Narcís Sala, però amb això no n'hi va haver prou per treure un resultat positiu.
- No passa res. Cal seguir en una línia positiva per seguir sumant.
- Joserra va donar l'ensurt amb les molèsties a la cuixa. Tant de bo quedi en un petit ensurt.
- El Sant Andreu va guanyar sense brillantor. Hi ha partits en què l'escut pesa en la balança dels punts.