dimecres, 27 d’abril del 2016

La final del Prat aquest dissabte a les 18.15 hores. Junts + 3

La història continua. El dolç record de la victòria i el gran espectacle viscut i compartit a Les Grases el guardarem molt de temps, però ara toca fer net i centrar-se en una nova finalíssima. El Santfeliuenc buscarà els tres punts al Sagnier contra el Prat en un partit que els potablava han avançat a les 18.15 hores de dissabte. Un partit per homenatjar un campió brillant que es jugarà l'ascens a Segona Divisió B a partir del 21/22 de maig.

Junts + 3
La directiva del Santfeliuenc ha fet una crida a tots els seguidors perquè viatgin a la ciutat veïna. Si els tres punts de Terrassa ens van donar molta vida ara en necessitem tres més per tenir un peu a la Tercera Divisió 2016-2017. No podem esmerçar cap esforç i ara demanem el penúltim esforç per celebrar d'aquí poc la gran notícia que tots volem: que el Santfe jugarà la quarta a Tercera.

Ja es coneixen els horaris dels dos partits finals
El Santfeliuenc ja coneix els horaris de la jornada 37 i 38. El diumenge 8 de maig a les 19 hores, en plena Fira de primavera, els d'Andrés González rebran l'Europa en un partit que amenaça de convertir-se en el gran matx de la temporada a Tercera. I els blanc-i-blaus diran adéu a la temporada 2015-2016 a Peralada el diumenge 15 de maig a les 12.30 hores, horari unificat determinat per acord entre els clubs i la Federació Catalana.

JUNTS + 3