dissabte, 15 d’octubre del 2016

A completar una setmana màgica

SANTFELIUENC FC - UE FIGUERES
ÀRBITRE: RUBEN MANCERA ANTÓN (DELEGACIÓ DEL MARESME)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 11
DIUMENGE 16 OCTUBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @Radio_SantFeliu i @UEFigueres
TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 16 GRAUS





Una gran ocasió en el que hauria de ser una gran jornada. El Santfeliuenc rep a Les Grases el Figueres en un gran moment. La victòria a Vilassar i la clara superioritat davant l'Europa han començat a confirmar les bones sensacions que els blanc-i-blaus havien acumulat al llarg dels primers mesos de pretemporada i competició oficial. Per tot plegat i per la qualitat del rival, Les Grases ha de presentar un magnífic aspecte. El Santfeliuenc té a les seves mans fer un salt de qualitat a la classificació i completar un primer quart de lliga que convidi a l'optimisme, la confiança i la satisfacció.

Cinquè partit de la lliga 2016-2017 a Les Grases i amb l'atractiu de la visita d'un dels grans clàssics contemporanis del futbol català, la UE Figueres. Per al duel de blanc-i-blaus, Andrés González ha treballat en la recuperació fisica de futbolistes que sumaran el tercer partit en poc més de vuit dies. Les permutes, les alternatives i la polivalència de la plantilla han de ser un argument sòlid per competir amb garanties davant els empordanesos septendrionals. Cuadras, Charly Ruiz i Carlos Olmo no podran estar-hi presents. Per la seva banda, Víctor Márquez tornarà a la convocatòria després de la seva baixa obligada a Vilassar per motius laborals.

Una crida a l'afició per omplir Les Grases
El Santfeliuenc fa una crida a tota la ciutat perquè aquest diumenge vingui a Les Grases per presenciar un gran partit. Una victòria blanc-i-blava empenyeria l'equip a les places d'honor i ens tornaria a una situació que només vam viure en la temporada de l'estrena a Tercera. A més, tots els socis podran retirar el seu carnet a les taquilles.

El Figueres, un projecte consolidat
Després de la tempesta arriba la calma. Anys d'agitació van fer mig perdre el futbol a la capital alt empordanesa. Sortosament, la voluntat decidida de directius i aficionats van fer possible reflotar un dels clàssics del nostre futbol que va viure la seva etapa més reeixida a mitjan anys 80. Ara, el Figueres contemporani suma cinc temporades seguides a Tercera amb l'objectou de consolidar-se sense renunciar a ser ambiciosos a mitjà termini. Enguany, els blanc-i-blaus han confiat l'equip a un joveníssim de 27 anys Narcís Pelach, "Chicho". Chicho, ex entrenador del juvenil de Preferent que va assolir l'ascens a Lliga Nacional, ha confegit una plantillla basada en la continuïtat -13 renovacions- i en l'alternativa de cares joves del planter com ara Pau, Ian o Torque i un parell de futbolistes contrastats a la categoria com Maik Molist (Manlleu) i Xavi Ferrón (Peralada).

El rival en dades
Unió Esportiva Figueres
Any de fundació: 1919
President: José Antonio Revilla
Indumentària: samarreta blanc-i-blava i pantaló blau
Estadi: Municipal de Vilatenim
Aforament: 9.500 espectadors
Temporades a Tercera: 25
Web: uefigueres.cat
Twitter: @UEFigueres

Plantilla
Porters: Gallego i Martí Bartrina (Farners)
Defenses: Ramon Masó, Quimo, Varese, Romero, Cunill, Pau (juvenil), Ian (juvenil) i Albert (juvenil)
Migcampistes: Pitu (Base Roses), Maik Molist (Manlleu), Torque (juvenil), Ferran Grau, Pedro del Campo i Venzal
Davanters: Ritxi, Javi Revert, Adrià, Moha, Marc Bonaventura (Girona B) i Xavi Ferrón (Peralada)

Què va passar a l'últim Santfe-Figueres?
Tercera Divisió, temporada 2015-2016, jornada 28 (3-03-2016
Santfeliuenc 2 (Joserra, 77' i Guille Sarmiento, 92') - UE Figueres 3 (Moha, 15', Roger Brugué, 35' i Casanova, 90') 


El Figueres que va guanyar en l'últim sospir al Júpiter//Foto:uefigueres.cat