dissabte, 18 de març del 2017

Mes a prop!

SANTFELIUENC FC 1 (PATXI, 20') - CF POBLA MAFUMET 0
ÀRBITRE: DANIEL LÓPEZ MORENTE (DELEGACIÓ FIGUERES)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 450 ESPECTADORS
TARDA VESRPE AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 17 GRAUS


Una victòria extraordinària que situa al Santfeliuenc més a prop de la cinquena a Tercera. Un gol d'oportunista consumat de Patxi Areito al minut 20 després d'una gran acció d'Eric Zárate va servir per construir la novena victòria de la temporada i tres punts impressionants davant un rival que no perdia des del 4 de desembre de l'any passat. La jornada portes obertes va ser propícia i gairebé 500 espectadors van fer costat el Santfe en la seva cursa per renovar la participació a Tercera.

El Santfeliuenc va ser el clar dominador del primer acte. Eric Zárate en la seva millor versió va desbordar la defensa tarragonina de manera constant. Al minut 11 una centrada de Zárate va comptar amb un refús defectuós de Perales que no el va saber aprofitar Éric Pacheco amb tot a favor. El Pobla de Mafumet es va deixar veure a comptagotes a la porteria de Toni Casamayor. Al minut 17 un xut llunyà de De Nova en va ser un dels pocs exemples. I al minut 20 va arribar l’hora d’un gol que pot adquirir un preu molt elevat. Eric Zárate en una treballada acció per banda dreta en què es va desfer de tots els jugadors tarragonins que volien barrar-li el pas, es va treure del barret una rematada  enverinada que no va poder sostenir Perales, i el refús va anar a les cames de Patxi que, amb l’artilleria a punt, no va desaprofitar. Arran del gol els blanc-i-blaus es van sentir còmodes i els visitants, malgrat buscar la possessió de pilota, no van donar amb la fórmula per superar la trama defensiva santfeliuenca. Només al minut 36 en una rematada a mitja volta de Rodri que es va estavellar al pal, els tarragonins van veure l’opció d’anivellar el matx. Els del Baix Llobregat van respondre cinc minuts més tard quan una assistència precisa de Jaime Fuentes no la va aprofitar Éric Pacheco, que va ensopegar amb l’encertada sortida de Perales.

A la represa, els de Martín Posse van exercir el domini de la pilota de manera clara. Però tant control no es va traduir gairebé en res. Els d'Andrés González van anar taponant tots els forats i el partit es va convertir en una lluita tàctica per l’espai. Els santfeliuencs van tenir les idees clares i van saber contenir les escomeses tarragonines. En una segon acte amb poques ocasions, les més clares es van fer esperar. Al minut 82 el debutant Pep Vidal va acaronar el gol en una rematada molt clara després d’una acció estratègica de falta. Els visitants ho van provar en passades a l’interior de l’àrea que sempre van tenir una resposta valenta de Toni Casamayor que, per enèsima vegada, va exhibir la seva qualitat.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Éric Ruiz (Charly Ruiz, 79’), Alberto, Dani Ortiz, Pep Vidal, Olmo, Maldonado (Ferri, 84’), Jaime Fuentes, Patxi, Eric Zárate (Ion Vázquez, 71’) i Éric Pacheco.
CF Pobla Mafumet: Perales, Gabri, Roger, Rutxi, De Nova, Vadillo (Adri Gimeno, 67’), Iván, Rayco, Rodri (Avi, 77’), Gil Muntadas i Dani (Brugui, 46’).

Gol:
1 - 0, Patxi, 20'

Àrbitre:
López Morente, la seva actuació va ser correcta i va passar del tot desapercebut. Va amonestar els visitants Vadillo, Iván, Rayco, Avi i Brugui.

Incidències:
Es va fer un minut de silenci en memòria d'Antonio Blas García, soci número 2 del Santfeliuenc Futbol Club

Quadern de notes:
- Un gran Santfeliuenc es va imposar amb justícia un dels equips amb més bon futbol de la categoria.
- Magnífic partit d'Eric Zárate. El gran davanter necessitava una tarda inspirada per recuperar la confiança.
- Bona resposta de l'afició que en prop de mig miler de persones es va apropar a Les Grases.
- El Pobla de Mafumet va exhibir detalls de qualitat però no va trobar la porteria de Toni Casamayor.