dissabte, 9 de setembre del 2017

Colíders!!!

SANTFELIUENC FC 3 (ALBERTO, 32'; JOSELE, 50' I JOSELE, 93') - PALAMÓS CF 1 (MARC MEDINA, 47')
ÀRBITRE: JOEL LUCEÑO SORIANO (DELEGACIÓ TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL COBERT; TEMPERATURA DE 21 GRAUS

Algun dia ens havia de tocar i ja el tenim aquí. Captureu pantalles, retalleu la classificació, guardeu-la als calaixos. Sí, el Santfe es colíder amb L'Hospitalet. Deu punts en quatre jornades signen un inici de lliga brillant i esperançador. Alberto i dos gols de Josele van donar una victòria clara que hauria d'haver estat més àmplia a poc que la punteria hagués acompanyat. I com sempre i per quarta setmana, abonats al gol en el descompte. De nou un gol al 93' que en aquest cas va servir per ampliar la renda i tancar un marcador que feia justícia. El Santfeliuenc va ser nítidament superior a un Palamós anodí a la primera part i voluntariós a la represa.

Un gran moment. El Santfeliuenc amb la moral pels núvols va sortir molt decidit a sumar els tres punts sense haver d'esperar a l'èpica dels instants finals. Als primers 25 minuts els blanc-i.blaus van arribar quatre vegades amb perill a l'àrea palomosina. Un xut desviat de Jaime Fuentes (5'), dos cops de cap de Rafa Murillo (autèntica sensació en el sospir inicial de la lliga al 11' i 19') i un xut intencionat de Charly Ruiz (22') van ensenyar les credencials d'un equip sense complexos. El palamós, tímid i tancat a l'àrea, donava poca sensació de perill. I al minut 32 les bones sensacions es plasmarien. Una jugada assajada a la sortida d'ún córner la va aprofitar el més llest de la classe, Juanjo Prior per fer de mitja volta una centrada xut que va rematar amb potència Alberto. Un golejador poc habitual per obrir el marcador. El gol va despetar els empordaneos. Un xut ajustat i potent de Fran Ochoa al minut 35 va obligar Toni Casamayor a lluir-se. Als últims minuts els blanc-i-blaus van fer un sprint. Josele en dues jugades semblant va fregar el segon gol.
A la represa, la sorpresa. Al minut 47 una jugada per banda esquerra de Nahuel moria a les cames de Marc Medina que signava l'empat. Gestos d'incredulitat. La feina de la primera part havia servit de poc. El manual s'havia de reactualitzar. Però aquest Santfe és tan poderós com madur i sap esmenar les situacions amb solvèncua. Tres minuts van passar per recuperar la sobirania al marcador. de nou jugada assajada a pilota aturada entre Charly Ruiz i Jaime Fuentes i el primer la penjava perquè Joselé s'enfilés a la manera del millor Santillana i amb convicció clavés la pilota a la xarxa. Somriure pintat als llavis. El gol, però, va fer que el joc s'obrís sense un control clar. El Santfeliuenc va sovintejar generosament l'àrea del Palamós, però sense rematar el partit. Ocasions clares es van succeir: un mà a mà de Josele que no va poder concloure Eric Zárate (61'), una genialitat per la banda de Josele (74') que no va trobar rematador i una triple ocasió però ni David López ni Josele van encertar a la porteria. Els empordanesos van sobreviure enganxats a la clemència i a les acaballes i a través de Marc Medina van poder donar més d'un ensurt. Amb el temps exhaurit i el morbo del descompte, el Santfe no va fallar amb la seva cita. Una jugada peronal de Marc San José va acabar en assistècia a Josele que va resoldre. Gol i final. el Santfe segon empatat a deu punts amb L'Hospitalet.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Ion Vázquez, Jaume Duran, Rafa Murillo, Alberto, Juanjo Prior, Maldonado (Adri Recort, 67'), Jaime Fuentes, Josele, Charly Ruiz (David López, 72') i Eric Zárate (Marc San José, 84').
Palamós CF: Quintanas, Sergio García (Marc Bonaventura, 75'), Cano, Lluc Banús, Subi, Botxi, Barrera, Marc Vila (Isma Traoré, 57'), Marc Medina, Fran Ochoa i Gerard Herrera (Nahuel, 46').

Gols
1 - 0, Alberto, 32'
1 - 1, Marc Medina, 47'
2 - 1, Josele, 50'
3 - 1, Josele, 93'

Àrbitre
Luceño Soriano, la seva actuació va ser correcta. Va amonestar els santfeliuencs Juanjo Prior, Charly Ruiz i Eric Zárate.

Quadern de notes:
- Inici brillant. Recordarem durant molts anys aquesta segona posició. Premia un treball rigorós que fa del Santfeliuenc un projecte molt fiable.
- Josele estrenava titularitat amb un doble. La màgia del geni torna a apuntar Les Grases.
- solvència defensiva. Quatre partits i només dos gols rebuts són una marca interessant.
- El Palamós sembla haver perdut pistonada. L'equip de Vicenç Fernández necessita un revulsiu per capgirar la situació. Hi ha temps.