dissabte, 21 d’octubre del 2017

Derbi interessant

AE PRAT - SANTFELIUENC FC
ÀRBITRE: HÉCTOR ROBAS BONDIA (DELEGACIÓ BARCELONA)
JORNADA: 11
DIUMENGE 22 OCTUBRE
HORA: 12
PER SEGUIR EN DIRECTE: Ràdio Sant Feliu, Prat Ràdio, @SantfeliuencFC, @aeprat1945, Ràdio Marca Barcelona
TEMPS PREVIST: MATÍ ASSOLELLAT, TEMPERATURA DE 20 GRAUS

Un derbi molt especial entre dos clubs que mantenen excel·lents relacions. Un derbi quasi fraternal que posarà en joc l'hegemonia comarcal en la particular lliga entre equips del Baix Llobregat. El Santfeliuenc necessita retrobar-se amb el camí de la victòria davant un rival que mira de no perdre contacte amb les 4 primeres posicions.

El Prat i el Santfeliuenc disputaran un derbi molt atractiu al Sagnier. Andrés González ha tractat de conscienciar els seus jugadors de la importància de sumar després de quatre partits sense guanyar. Malgrat la mala ratxa de resultats hi ha la convicció que el grup reaccionarà. Albert Cuadras i Josele seran les baixes blanc-i-blaves.

Derbi d'amics
Els derbis entre Prat i Santfeliuenc sempre s'han cartacteritzat pel bon ambient. Pota blaves i blanc-i-blanc-i-blaus es retroben després que l'ascens a Segona B dels de Pedro Dólera a la temporada 2015-2016 signifiqués de retruc la permanència del Santfe a Tercera. Ràdio Sant Feliu des de les 11:30 seguirà el directe d'un derbi ben especial.

El Prat, a complir amb el paper de candidat
Els pratencs busquen confirmar el paper de candidats a l'ascens després del descens de la temporada passada. L'inici ha estat irregular però la confiança en un projecte molt sòlid que manté la columna vertebral de l'equip de la divisió de bronze (Ricarte, Fede Bessone, Aitor Lario, Javi Lara, Ignacio o Poves) amb incorporacions notables (Carlos Cano, Manel Raigón, Pau Darbra, Jordi Cano, Joel Marín o Uri Escabrós).


Font de la imatge: aeprat.com