diumenge, 1 d’octubre del 2017

El Santfe no afluixa

SANTFELIUENC 1 (PATXI, 11') - TERRASSA FC 1 (YAYA SIDIBE, 43')
ÀRBITRE: PAU SERRAT GUSI (DELEGACIÓ TARRAGONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 500 ESPECTADORS
TARDA VESPRÉ AMB CEL COBERT; HI VA PLOURE A L'INICI

Gran partit, gran espectacle, gran Santfeliuenc. El millor Santfe va tornar a engrescar l'afició amb un futbol fluid, divertit i ple de passió. Només la falta de punteria, algunes omissions arbitrals i l'encert del Terrassa a les acaballes del primer temps van privar els blanc-i-blaus de tres punts que van meréixer. Els instants finals van ser molt emocionants amb gran oportunitats per al Santfe i un travesser al cabás dels egarencs. El Sanfeliuenc va recordar la memòria de Gaspar Majó Soliva, ex president durants els anys 1967 i 1968.

El Santfeliuenc i el Terrassa van divertir al nombrós públic que es va apropar a Les Grases. Els blanc-i-blaus van començar manant i al minut 11 van trobar premi. En una jugada d’estratègia, Patxi es va avançar a la defensa egarenca i de cap va enviar amb contundència la pilota a la xarxa. El gol va donar confiança els d’Andrés González que va oferir bons minuts de futbol i amb un gran domini de la situació. El Terrassa va perseguir la possessió de la pilota però Patxi (21’) va fregar el segon en aprofitar una badada de la rereguarda. Ortega va respondre amb problemes. El Terrassa, però, va empatar quan els jugadors i l'afició no ho esperaven i el descans picava a la porta. Yaya Sidibi (43’) de cap va aprofitar una jugada que va néixer en forma de falta.

La represa va servir perquè el Terrassa dominés amb insistència la pilota. Tanmateix les millors ocasions van ser blanc-i-blaves. Un actiu Patxi (51’) i un incisiu Maldonado (59’) ho van provar. El Terrassa va respondre amb una rematada amb molta intenció del jove David Virgili (70’). El matx va viure una seqüència final apassionant, amb anades i tornades en ambdues àrees i accions polèmiques a la visitant. Un mà a mà de Patxi (78’) que va salvar la defensa vallesana quan Ortega estava superat. Una claríssima de David Romo (87’) sol com un mussol davant el porter. Una rematada al travesser de David Virgili (89’). I un cop de cap espectacular de Patxi que va salvar arrapat a la base del pal un providencial Ortega. Un desenllaç fulgurant per a un partit que va agradar i molt.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Ion Vázquez, Jaume Duran, Rafa Murillo, Alberto, Juanjo Prior, Maldonado (Romo, 84’), David López (Charly Ruiz, 80’), Patxi, Jaime Fuentes i Eric Zárate (Sergi Serrano, 68’).
Terrassa FC: Ortega, Dani Sánchez, Yaya Sidibe, Guti, Amantini, Álex Fernández, Ferreira, Jorge Carreón, Nils Puchades (David Virgili, 65’), Carlos Martínez i Daisuke (Enric Vega, 72’).

Gols:
1 – 0, 11’, Patxi
1 – 1, 43’, Yaya Sidibe

Àrbitre
Serrat Susi, es va desentendre de tot el que va passar a l'àrea del Terrassa. Va amonestar els santfeliuencs Jaime Fuentes, Maldonado, Alberto, Ion Vázquez i Juanjo Prior; i als visitants Álex Fernández i Yaya Sidibe.

Incidències: Camp Municipal Les Grases, assistència de 500 espectadors en tarda coberta. Es va fer un minut de silenci en memòria de l’ex president del Santfeliuenc Gaspar Majó.

Quadern de notes:
- El Santfeliuenc va ensenyar el ser veritable rostre d'equips seriós i competitiu que sap el que vol. Només les ocasions malbaratades van privar de la victòria.
- L'incansable Patxi, elogi al futbol total.
- Magnífic ambient a Les Grases malgrat que el temps no acompanyava.
- El Terrassa va demostrar un bon tracte a la pilota però mai va ser superior.






Foto Terrassa FC/Juanma Medina

Foto Terrassa FC/Juanma Medina

Foto Terrassa FC/Juanma Medina

Foto Terrassa FC/Juanma Medina

Foto Terrassa FC/Juanma Medina