diumenge, 15 d’octubre del 2017

Tarda de clàssic

SANTFELIUENC FC - CE EUROPA
ÀRBITRE: JOAN MASIP VIDAL (DELEGACIÓ DE LLEIDA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
DIUMENGE 15 D'OCTUBRE
HORA: 18
JORNADA: 10
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @CEEuropa
TEMPS PREVIST: TARDA VESPRE AMB CEL SERÈ; TEMPERATURA DE 19 GRAUS


L'hora dels clàssics. Santfeliuenc i Europa disputaran a Les Grases un partit que s'està fent habitual a Tercera. I els blanc-i-blaus ho faran motivats per aconseguir la primera victòria a la categoria després que els de Gràcia en els quratre precedents se saldessin amb dos empats i dues derrotes. La penya Sentiment Immortal lliurarà la IV edició del Trofeu Maradona de les Rambles Carles Tena, en l'actualitat jugador escapulat.


Hi ha ganes al Santfe. Andrés González no ha hagut d'insistir gaire en la importància dels punts davant un dels rivals amb més història del futbol català. Per a diumenge l'entrenador blanc-i-blau no podrà disposar del concurs de Josele, que va recaure dels seus problemes físics l'amistós de Trofeu de Festa de Tardor.

Lliurament a Carlos Tena i problemes d'accés a Les Grases
La penya Sentiment lliurarà la quarta edició del popular trofeu Maradona de les Rambles a l'actual jugador europeista Carles Tena. Tena també va guanyar el trofeu la temporada passada. Santi I Carlos Cano van ser els altres guardonats.
Per motiu de les festes de Tardor l'accés en automòbil pel carrer Mataró serà impossible, així que el Santfe prega trobar mètodes alternatius per arribar-hi.

L'Europa, a esborrar la grisura
No estan sent temps massa eufòrics a Gràcia. Joan Esteva va ser l'entrenador revulsiu de la temporada passada i la directiva gracienca li ha atrogat l'oportunitat en un equip que conserva la base anterior i s'ha reforçat amb importants noms del futbol català: David Jiménez (Gava), Manu Raíllo (Terrassa), Tena (Santfeliuenc) o Ángel Pérez (Júpiter).


Àngel Garreta/ceeuropa.cat