dissabte, 18 de novembre del 2017

Dia de decisions

SANTFELIUENC FC - UE CASTELLDEFELS
ÀRBITRE: VÍCTOR MANUEL SÁNCHEZ RICO (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
JORNADA: 16
DISSABTE 18 NOVEMBRE
HORA: 18
PER SEGUIR EN DIRECTE: @SantfeliuencFC, @uecastelldefels, sportvidedeo365.com
TEMPS PREVIST: CEL AMB SOL I NÚVOLS; TEMPERATURA DE 13 GRAUS

Partit de decisions. Derbi on el Santfeliuenc està obligat a reaccionar si no vol que el semàfor marqui un vermell inquietant. I és que els blanc-i-blaus no guanyen des del 17 de setembre. Massa temps per a un equip confegit amb una lògica clara: viure una temporada tranquil·la. El Castelldefels arriba a Sant Feliu després d'una primera part de la lliga irregular, si bé en les últimes jornades ha experimentat una trajectòria ascendent i amb el segell de qualitat que atorga la presència a la banqueta de Miki Carrillo.



Ara sí sumar de tres en tres és obligat. Qualsevol resultat que no sigui victòria obrirà de bat a bat les portes de la incertesa en un projecte orientat a mirar la part tranquil·la de la classificació. Tanmateix nou jornades sense guanyar ja és una càrrega que el Santfeliuenc no es pot permetre. i Andrés González sap que de no superar la prova del Castelldefels la situació es tornarà preocupant. El Santfeliuenc no podrà disposar ni de Cuadras ni de Joserra. Qui tampoc tornarà a vestir de blanc-i-blau és Marc San José. El jove lateral que es va incorporar aquest estiu ha causat baixa.

El Castelldefels busca la consolidació
L'equip groc no va començar gens bé la lliga. Després d'una bona pretemporada els de Miki Carrillo van pagar el munt de novetats amb unes jornades en què va romandre en posicions de descens. De mica en mica, però, els mariners han anat reaccionat i arriben a Sant Feliu amb 16 punts, una part important sumats en en el tram últim de la primera part de la lliga. Un col·lectiu molt renovat on destaque ens veterans Joan Castillo i l'etern Santi Triguero (Vilafranca) i els joves Joan Inés (L'Hospitalet) i Enric Vega (Terrassa)


Font de la imatge: Gallardo Photos.