dissabte, 18 de novembre del 2017

Drama a Les Grases

SANTFELIUENC FC 1 (JOSELE, 53') - UE CASTELLDEFELS 1 (SANTI TRIGUERO, DE PENAL, 95')
ÀRBITRE: VÍCTOR MANUEL SÁNCHEZ RICO (DLEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSSITÈNCIA: 300 ESPECTADORS

No hi ha manera de sortir de l'atzucat, i en aquesta ocasió a més amb un cúmul de mala sort sumada que va permetre el Castelldefels treure profit des del punt de penal de la seva única ocasió en 95 minuts de partit. Josele va avançar un Santfe que va meréixer la victòria perquè va ser una mica millor que un rival afortunant i que es va trobar amb un punt. Els blanc-i-blaus no saben trobar la clau que obri la porta de les victòries. De mica en mica la preocupació es fa més evident. Ja no només cal una reacció, cal un canvi de mentalitat que ens retorni l'equip de la primera part de la lliga. 

El derbi del Baix Llobregat va estar dominat per l’equilibri en el primer acte. Les poques ocasions va ser locals. Una al minut 14 de Dani Maldonado que es va topar amb una notable intervenció de Manu Martín, i una altra en un xut ras de David López al 22’ que va refusar el porter. El Castelldefels es va defensar amb ordre però les seves escomeses ofensives van ser escasses.
La segona part va dibuixar un nou rumb. El Santfeliuenc va sortir decidit a fer un gol molt necessari per calmar els ànims. I al minut 53 el va trobar. Una magnífica acció per la banda esquerra de David López, que va acabar amb centrada precisa i Josele al cor de l’àrea petita s’avançava a Manu Martín per inaugurar el marcador i tallar una sequera golejadora de 324 minuts. El gol va esperonar els d’Andrés González i durant un quart d’hora es van aproximar amb generositat als dominis de l’àrea groga. L’ocasió més clara en un xut creuat de Jaume Duran (68’) que no va veure la xarxa per poc. El Castelldefels amb la insistència agonitzant dels minuts va fer un pas endavant i es va dedicar a buscar l’empat a còpia de pilotes penjades. I desenllaç amb polèmica: al minut 88 Josele va veure com l’àrbitre li anul·lava un gol en una jugada semblant a la del primer gol per posició antireglamentària. I la desgràcia absoluta es va aliar contra els locals. Una falta a la frontera de l’àrea xutada per Kevin la va salvar amb les mans Jaime Fuentes. Va ser l’única acció clara dels mariners al llarg del partit. Penal inapel·lable que no va desaprofitar Santi Triguero enganyant Toni Casamayor.
Drama a Les Grases que no veu guanyar el seu equip des del 17 de setembre. Cal una reacció urgent per afrontar amb garanties una segona volta que pinta ferèstega.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Ion Vázquez Jaume Duran, Rafa Murillo, Alberto, Juanjo Prior, Maldonado (Charly Ruiz, 83’), Jaime Fuentes, Josele, David López (Adri Recort, 77’) i Romo (Olmo, 88’).

UE Castelldefels: Manu Martín, César (Enric Vega, 64’), Kevin, Juanito, Joel Coch, Bermúdez, Pedro Bilbao (Santi Triguero, 64’), Joan Inés (Óscar Uroz, 82’), Aumatell, Gibert i Joel Lasso.

Gols:
1 – 0, 53’ Josele
1 – 1, 95’ Santi Triguero, de penal.

Àrbitre
Sánchez Rico, la seva actuació va ser discreta. Va amonestar el santfeliuenc Maldonado; i al visitant Joan Inés. Va expulsar amb targeta vermella directa Jaime Fuentes (94’).

Quadern de notes:
- Sense fer una gran exhibició el Santfeliuenc va col·leccionar mèrits per guantar.
- 17 de setembre i deu jornades, massa temps com per no començar a estar preocupats.
- Tothom ha de reaccionar. Un projecte com aquest no mereix patir per continuar a Tercera.
- El Castelldefels es va trobar un punt afortunat però valuós i molt celebrat.