diumenge, 5 de novembre del 2017

Estancats!!

SANTFELIUENC FC 0 - UE FIGUERES 0
ÀRBITRE: YERAY FERMOSELL PÉREZ (DELEGACIÓ BARCELONA)
CAMP MUNICIPAL LES GRASES
ASSISTÈNCIA: 300 ESPECTADORS
TARDA AMB CEL SERÈ I TEMPERATURA DE 16 GRAUS

Vuit jornades sense guanyar ja són un pes excessiu. El Santfeliuenc va tornar a evidenciar que travessa un moment complicat i no va saber superar un Figueres que va viure còmodament a Les Grases. Només Dani Maldonado al primer acte i Charly Ruiz al segon van portar una mica de perill a la porteria empordanesa. Cal revisar el manual per fer un canvi que ja es fa necessari si no volem convocar fantasmes del passat. Hi ha equip per a molt més.

Per Les Grases van confluir dos equips amb trajectòries descendents i el partit en va ser un reflex fidedigne. Santfeliuencs i figuerencs van tenir més por a perdre que convicció per la victòria. Als primers 45 minuts es va imposar un joc travat i poc vistós per als espectadors. El Figueres es va atansar a l’àrea en jugades a pilota aturada que es van traduir en dues bones ocasions als peus d’Albert Canal al minut 15 i de David Gómez al 30’. Els d'Andrés González només van despertar al tram final en una acció brillant de Maldonado. L’extrem va desbordar la defensa empordanesa però la seva rematada va topar amb una gran intervenció d’Aroca.

A la represa, els santfeliuencs van voler capgirar un guió que semblava condemnat a un inexorable empat sense gols. David López ho va provar des de la distància al 54’. El Figueres es deixava veure en alguns contracops amb segell de Xavi Ferrón i Dani Gómez. Andrés González va buscar noves rutes amb un triple canvi: Josele, Charly Ruiz i Eric Zárate. Els de Sant Feliu van viure els millors minuts, però ni Josele ni Eric Zárate van veure porteria en algunes arribades més o menys clares. El partit es va anar consumint amb poques històries. Impotència local i conformisme visitant. La traducció d’una evidència: els locals encadenen vuit jornades sense guanyar; els visitants, una victòria en els últims sis partits. Trajectòries a la baixa.

Santfeliuenc FC: Toni Casamayor, Ion Vázquez Jaume Duran, Rafa Murillo, Nacho Ruiz, Juanjo Prior, Adri Recort, Jaime Fuentes (Charly Ruiz, 66’), Patxi (Eric Zárate, 66’), David López i Maldonado (Josele, 66’).
UE Figueres: Aroca, Ot Bofill, Payán, Canal, Romero, Ferran Grau, Maik Molist, Gil Muntadas Dani Gómez (Pimentel, 88’), Ritxi (Feixas, 77’) i Ferrón (Pep, 89’).

Àrbitre: Fermosell Pérez. TG: als locals Maldonado, Juanjo Prior, David López i Álex Pacheco; i al visitant Ferran Grau.

Quadern de notes:
- Vuit partit i només cinc punts. Sequera de victòries, Cal una reacció per no complicar-nos la vida.
- La rereguarda defensiva va tornar a demostrar la solidesa. El millor d'aquest segon tram de la primera volta.
- Un Figueres, en mal moment, va teixir una zona de confort que el Santfeliuenc no va poder desfer.